Interface design

Digitalt design handler om brugere, brand og funktion.
Home / Services  / Interface design

Designet af dit digitale produkt er ansigtet udadtil og nøglen til produktets funktionalitet.

Dit digitale produkt bør føles som en naturlig forlængelse af din virksomhed, dit varemærke og din vision. Dine kunder dømmer dig på dit produkts interface design og derfor er det helt afgørende at du har det med i dine produktudviklingsovervejelser fra start.

Et succesfuldt digitalt produkt har et interface design der vil noget, løser aktuelle problemer og skiller sig ud fra mængden.

Vores forståelse for teknologi, brugeradfærd og godt design gør det muligt for os at skabe en løsning der imødekommer dine forretningsmål. Vi bringer klarhed til ethvert produkt, uafhængig af branche.

 “Vores designere forstår de tekniske aspekter af digital produktudvikling og ved hvordan de får både kundens, brugerens og produktets krav tænkt med i det endelige design koncept.”

DENSOU TRADING DESK: DIGITALT DESIGN I VERDENSKLASSE

Densou Trading Desk er et innovativt real time bidding bureau, der arbejder med nogle af verdens største medie- og markedsføringshuse. Med et kort forløb skabte vi sammen med Densou et interface koncept design, der understøtter deres banebrydende produkt: En platform der gør det muligt for markedsførere at styre deres initiativer i overensstemmelse med realtids vejrdata.

Nicklas Bo Hansted Lindahl
Digital Designer

Har du spørgsmål eller brug for mere information om vores interface design services? Giv Nicklas et kald.