Internet of Things

Med Internet of Things kan vi gøre alt fra maskiner til lagerlister intelligente og forbundne.
Home / Services  / Internet of Things

50 milliarder forbundne enheder i 2020. Vi får dem til at arbejde for din forretning.

Med Internet of Things kan vi lave alt fra maskiner til lagerlister intelligente og forbundne.

Produkter som fortæller dig hvornår de skal til service, en beholdning der fylder sig selv op eller en service der korrigerer sig selv i forhold til realtidsdata. Ved at forbinde dine apparater, ydelser og data med Cloud teknologi, kan du igangsætte mange forskellige forretningsfremmende fordele. Tricket er at vide hvor du skal fokusere din indsats, og hvordan du realiserer det.

Internet of Things er et bredt fænomen. Faktisk kan alt som kan producere eller modtage data kategoriseres under udtrykket ’Things’.

Fra vores perspektiv, betyder Internet of Things at vi skaber systemer hvori vi kan styre kommunikation mellem sensorer og apparater, opsamle og behandle data samt præsentere data på linje med dine eksisterende forretningsløsninger. Vi trækker på vores Internet of Things, softwareudvikling, Data Insights og Cloud kompetencer.

Vi forstår hvad der skal til for at integrere software på tværs af forskellige hardware platforme, og vi ved hvordan man sikrer brugbarheden af hvert individuelle apparat. Dine forretningsmål, kunder og brugere er hele tiden i fokus.

 “Med Internet of Things kan vi løse forretningsudfordringer fra A til Å: Fra industrihardware som sender data, til UX, design og software applikationer. En vigtig pointe er, at have de store planer for øje, men tage skridtene mod målet – ét af gangen.”

MED VORES INTERNET OF THINGS FÅR DU ALTID:

Systemudvikling, systemevaluering og systemintegration.

Design og implementering af datasamlinger fra dine eksisterende enheder.

Integration af datasamlinger og dine mange enheder.

Michael Heegaard
Director, Sales, Strategy & Partnerships

Har du spørgsmål eller brug for mere information om vores Internet of Things services? Giv Michael et kald.