Softwarekonsulenter

Branchens dygtigste softwarekonsulenter. Dit bedste match.
Home / Services  / Softwarekonsulenter

Med en Mjølner softwarekonsulent får du en af branchens absolut bedste kompetencer på dit team.

Vores kunder vælger os igen og igen, fordi vi har branchens dygtigste folk og mestrer den helt særlige disciplin det er, at matche dig, dit projekt og din forretning med den helt rette konsulent.

Dygtige konsulenter er ikke bare fagligt kompetente.

De formår at give dig værdi fra dag ét, fordi de ved hvordan de går til opgaven og mennesker på den mest effektive måde.

Fra Mjølners side gør vi vores benarbejde ordentligt og skaber et match, der giver dig en flyvende start.

“Mjølner er min go-to partner når jeg mangler softwarespecialister, der, hurtigst muligt, kan indgå gnidningsfrit og effektivt i mit team. Mjølner forstår mig, mit projekt og de kompetencer jeg har behov for. Derfor finder de det rette match hurtigt.”

BRANCHENS BEDSTE IT-KONSULENTER

Vi løser dine rekrutteringsudfordringer med minimum involvering fra din side. Vi har 130+ softwarekonsulenter i arbejde og et endnu større bagkatalog. Vores konsulenter kan enten løse dine opgaver fra vores kontor i Aarhus eller ude hos dig.

Vores konsulenter er en blanding af fastansatte Mjølner-medarbejdere og freelancere, der alle er særligt udvalgt fordi de lever op til den velansete Mjølner-kvalitet.

KUNSTEN AT FINDE DEN RETTE TIL JOBBET

Vores Business Development Managers afdækker dine behov og vores Recruiters finder det rette match til dig i tæt samarbejde med faglige eksperter.

Vi udarbejder en kontrakt sammen og skyder samarbejdet i gang. Vi følger løbende op, både på din og konsulentens oplevelser for på den måde at sikre en bæredygtig aftale.

MED VORES SOFTWAREKONSULENTER FÅR DU:

Den ansete Mjølner-kvalitet, når og hvor du har brug for den.

Kompetencer der matcher dit behov og skaber værdi fra dag ét.

Fleksibilitet og ekspertise til en konkurrencedygtig pris.

Peter Rickers
Client Executive

Har du spørgsmål eller brug for mere information om vores it-konsulenter? Giv Peter et kald.