Studerende

Hvorfor gemme karrieren til efter studiet?
Home / Karriere  / Studerende

DYRK DIN FAGLIGHED I ET FORRETNINGSORIENTERET MILJØ

Vi bor lige rundt om hjørnet til det universitet som Mjølner selv og størstedelen af vores kollegaer er udsprunget af. Det gør vi, fordi vi har fagligheden i centrum for alt, og derfor er vores samarbejde med forskere og uddannelsesinstitutionerne tæt. Måske har du endda oplevet os som gæsteforelæsere på et af dine kurser?

Som studerende er der flere måder du kan starte din karriere hos os på, allerede mens du stadig er under uddannelse.

STUDENTERMEDHJÆLPER

Vi har løbende studentermedhjælpere ansat, og de udfører essentielle roller for vores arbejde. Både studenterprogrammører, studiegrafikere og økonomiassistenter har vi stor glæde af. Og hold dig endelig ikke tilbage, hvis du kan noget helt fjerde.

PRAKTIK

Som praktikant kan du få lov til at bidrage til vores løbende arbejde for kunder enten som softwareudvikler eller User Experience-konsulent. Også vores økonomi og administration gør brug af praktikanter og det samme gælder salg, marketing og kommunkation.

PROJEKT, BACHELOR ELLER SPECIALE

Det er altid dejligt når studerende synes det er interessant at skrive om os, og det sker heldigvis ofte. Vi har både været case i organisationsteoretiske opgaver og stillet opgaver til specifikke udviklingsspecialer med kode i fokus.

Jens Bæk Jørgensen
Senior Project Manager

Har du spørgsmål eller brug for mere information om vores tilbud til studerende? Giv Jens et kald.