Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Studerende

Hvorfor gemme karrieren til efter studiet?

­DYRK DIN FAGLIGHED I ET FORRETNINGS­ORIENTERET MILJØ

Vi bor lige rundt om hjørnet til det universitet som Mjølner selv og størstedelen af vores kollegaer er udsprunget af. Det gør vi, fordi vi har fagligheden i centrum for alt, og derfor er vores samarbejde med forskere og uddan­nelsesinstitutionerne tæt. Måske har du endda oplevet os som gæsteforelæsere på et af dine kurser?

Som studerende er der flere måder du kan starte din karriere hos os på, allerede mens du stadig er under uddannelse.

STUDENTER­MEDHJÆLPER

Vi har løbende studentermed­hjæl­pere ansat, og de ud­fører essen­ti­elle roller for vores arbejde. Både stu­den­ter­program­mører, studie­grafikere og økonomiassi­sten­ter har vi stor glæde af. Og hold dig endelig ikke tilbage, hvis du kan noget helt fjerde.

PRAKTIK

Som praktikant kan du få lov til at bi­drage til vores løb­en­de arbejde for kunder enten som software­udvikler eller User Experience-konsulent. Også vores økonomi og administration gør brug af prak­tikanter og det samme gælder salg, marketing og kommunkation.

PROJEKT, BACHELOR ELLER SPECIALE

Det er altid dejligt når studerende synes det er interes­sant at skrive om os, og det sker heldigvis ofte. Vi har både været case i organisa­tions­teoretiske opgaver og stillet opgaver til specifikke udviklings­specialer med kode i fokus.

Spørgsmål eller mere information

Har du spørgsmål eller brug for mere information om vores tilbud til studerende? Giv Jens et kald.

Jens Bæk Jørgensen

Senior Programme Manager

Eller send dit spørgsmål, så giver vi dig et kald

Mjølner logo