Brancher

Kundeforståelse, domæneviden og teknisk dybde gør os til din stærkeste digitaliseringspartner.
Home / Brancher

DIGITALISERING – SKAL DIN ORGANISATION VÆRE BRANCHENS FØRENDE? DET MENER VI.

I mere end 30 år har vi brugt vores softwareekspertise til at forvandle udfordringer til effektive digitaliseringsløsninger, der styrker forretninger på tværs af industrier. Vores kunder nyder godt af vores brede erfaring. Vi har lært meget undervejs, og ofte kan nicheværktøjer i eksempelvis bankverdenen inspirere til den helt rigtige løsning i velfærdsindustrien.

I tæt samarbejde med vores kunder, har vi de seneste år fokuseret vores arbejde om to industrier vi er særligt stærke indenfor, nemlig produktion og forsyning. Vores unikke diversitet, der spænder fra embedded udvikling og projektledelse til User Experience og Data Insights, gør os særligt stærke her.

I øvrigt tror vi på, at de absolut største omvæltninger digitaliseringen fører med sig, kommer til at ske netop inden for produktion og forsyning. De omvæltninger vil vi være med til at føre sikkert ud til brugerne.

FORSYNING

El, vand og varme strømmer døgnets 24 timer fra landets mange forsyningsværker og ind i vores stuer uden at forbrugeren tænker meget over det. Vi kender de komplicerede forsyningskæder der ligger bag, vi har specialiseret teknisk viden på området, og vi forstår de forbrugere der skal forsynes. Vi ser store potentialer i en digitaliseret forsyning.

Med solid data-, forbruger- og softwareviden har vi det samlede overblik der skal til for at skabe sikre, bæredygtige og rentable forsyningsløsninger.

Vi har udviklet SaaS-løsningen MELVA; en digital multiforsyningsplatform til el, vand og varme. Den er udviklet til at hjælpe forsyningsvirksomheder med at effektivisere driften og give privatforbrugere et bedre overblik over deres forbrug. Nøglen til at gøre det, er at udnytte de data, du får fra målere i din infrastruktur i dag. Meget mere om MELVA her.

DET OFFENTLIGE

I Danmark er vi verdensmestre i offentlig digitalisering, ifølge FN. Ikke kun på grund af de mange digitale transformationer kommuner, regioner og stat har haft modet og innovationskraften til at gennemføre.

Som en hovedgrund til placeringen lyder det fra FN, at vi i Danmark er lykkedes med at skabe en sund balance mellem graden af digitalisering og den værdi det skaber for borgere og personale. Se, det er da noget at være stolt af! Og noget vi forstår os på.

Digital transformation med mennesker i centrum er vores kernekompetence. Vi har erfaring fra både kommune, regioner og stat, og vi er mere end klar til at hjælpe dig med at møde borgerne i øjenhøjde.

FINANS

Få brancher kan bryste sig af, at have taget teknologi og digitalisering til sig i samme grad som finanssektoren. Værdien er til at føle på, når du som privatkunde kan kommunikere ubesværet med din bankrådgiver, lave transaktioner og sågar investeringer direkte fra din smartphone.

Med lange og stærke engagementer og partnerskaber i finansverdenen kender vi de mange regulativer og konkurrenceparametre du skal leve op til, og som kun bliver flere og flere. Finans er kompliceret, men vi ved hvad der skal til for at skabe overblik uden at gå på kompromis med sikkerhed og omkostningsniveau.

Mjølner tilbyder softwareudvikling, blandt andet i et fleksibelt sourcing setup med dygtige konsulenter. Vi har både onsite og offshore-udviklere, der leverer kvalitet og høj faglighed.

Skal du bruge specialister til at udvikle jeres it-projekter? Så er du kommet til den rette digitale samarbejdspartner.

INDUSTRIVIRKSOMHEDER

At produktion og industrien står over for den fjerde industrielle revolution, hersker der efterhånden meget lidt tvivl om. På lige fod med mekanisering, samlebånd og automatisering, kommer digitaliseringen til at transformere produktionen som vi kender den i dag. Det er stort og komplekst, men det er mest af alt lovende.

Når de forskellige dele kan tale sammen bliver industrien intelligent, og det åbner en masse muligheder for at styrke effektiviteten og minimere nedetid.

Vi har ambitioner på branchens vegne, og vi er klar til at hjælpe dig fra idé til produkt.

Tænk stort, start småt

Vores mål er altid at få vores kunder sikkert fra idé til digitalt produkt. Det gør vi bedst ved at tænke stort, men starte småt.

Brian Gottorp Jeppesen, Chief Executive Officer, Mjolner Informatics
Michael Heegaard
Director, Sales, Strategy & Partnerships

Har du spørgsmål eller brug for mere information om vores branchekendskab? Giv Michael et kald.