Brancher

Kundeforståelse, domæneviden og teknisk dybde gør os til din stærkeste digitaliseringspartner.
Home / Brancher

DIGITALISERING – SKAL DIN VIRKSOMHED VÆRE BRANCHENS FØRENDE? DET SYNES VI.

I 30 år har vi brugt vores softwareekspertise til at forvandle udfordringer til effektive digitaliseringsløsninger, der styrker forretninger på tværs af industrier. Vores kunder nyder godt af vores brede erfaring. Vi har lært meget undervejs, og ofte kan nicheværktøjer i eksempelvis bankverdenen inspirere til den helt rigtige løsning i velfærdsindustrien.

I tæt samarbejde med vores kunder, har vi de seneste år fokuseret vores arbejde om to industrier vi er særligt stærke indenfor, nemlig produktion og forsyning. Vores unikke diversitet, der spænder fra embedded udvikling og projektledelse til User Experience og Data Science, gør os særligt stærke her.

I øvrigt tror vi på, at de absolut største omvæltninger digitaliseringen fører med sig, kommer til at ske netop inden for produktion og forsyning. De omvæltninger vil vi være med til at føre sikkert ud til brugerne.

STORE INDUSTRIVIRKSOMHEDER

At produktion og industrien står over for den fjerde industrielle revolution, hersker der efterhånden meget lidt tvivl om. På lige fod med mekanisering, samlebånd og automatisering, kommer digitaliseringen til at transformere produktionen som vi kender den i dag. Det er stort og komplekst, men det er mest af alt lovende.

Når de forskellige dele kan tale sammen bliver industrien intelligent, og det åbner en masse muligheder for at styrke effektiviteten og minimere nedetid.

Vi har ambitioner på branchens vegne, og vi er klar til at hjælpe dig fra idé til produkt.

FORSYNING

El, vand og varme strømmer døgnets 24 timer fra landets mange forsyningsværker og ind i vores stuer uden at forbrugeren tænker meget over det. Vi kender de komplicerede forsyningskæder der ligger bag, vi har specialiseret teknisk viden på området, og vi forstår de forbrugere der skal forsynes. Vi ser store potentialer i en digitaliseret forsyning.

Med solid data-, forbruger- og softwareviden har vi det samlede overblik der skal til for at skabe sikre, bæredygtige og rentable forsyningsløsninger.

Med store ambitioner kan det være svært at overskue hvordan du kommer i mål. Lad os hjælpe dig med at tænke stort og starte småt.

Tænk stort, start småt

Vores mål er altid at få vores kunder sikkert fra idé til digitalt produkt. Det gør vi bedst ved at tænke stort, men starte småt.

Brian Gottorp Jeppesen, Chief Executive Officer, Mjolner Informatics
Michael Heegaard
Director, Sales, Strategy & Partnerships

Har du spørgsmål eller brug for mere information om vores branchekendskab? Giv Michael et kald.