Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

BRANCHER

DIGITALISERING – SKAL DIN ORGANISATION VÆRE BRANCHENS FØRENDE? DET MENER VI.

I mere end 35 år har vi brugt vores softwareekspertise til at forvandle udfordringer til effektive digitaliseringsløsninger, der styrker forretninger på tværs af industrier.

I tæt samarbejde med vores kunder har vi de seneste år fokuseret vores arbejde om udvalgte brancher, vi er særligt stærke indenfor. Vores faglige diversitet gør os til en stærk sparringspartner. Hvad end du er på udkig efter digitaliseringsrådgivning, embedded udvikling, projektledelse, User Experience eller stærke softwarekonsulenter.

Multi source design hjælper med digitalisering af produktionen

Manufacturing

At produktion og industrien står over for den fjerde industrielle revolution, hersker der efterhånden meget lidt tvivl om. På lige fod med mekanisering, samlebånd og automatisering transformerer digitaliseringen produktionen, som vi kender den i dag. Det er stort og komplekst, men det er mest af alt lovende.

Vi hjælper vores kunder med dynamisk produktudvilking, der optimerer værdikæden og bygger bro mellem indkøb, udvikling og produktion. Vi kalder det Multi Source Design, og tilgangen kan også gøre en forskel for din forretning.

Skal vi tage ansvar for dit nye fysiske, digitale produkt?

Utility & energy services

El, vand og varme strømmer døgnets 24 timer fra landets mange forsyningsværker. Vi udvikler løsninger, der hjælper os med at skabe en bedre og grønnere nutid og fremtid. Eksempelvis arbejder vi tæt sammen med Energinet, Norlys og OK om digitalisering af den grønne omstilling.

Arbejdet med digitalisering følger sjældent en lineær køreplan. Nye behov opstår og udfordrer gamle arbejdsgange. Lige præcis derfor arbejder vi – når vi styrer projektet – ud fra en fast proces, der sikrer fleksibilitet og agilitet. Vi kan hjælpe jer fra start til slut.

Skal vi også sætte strøm til jeres grønne omstilling?

Digitale løsninger og systemer til energi og forsyning
Stor brancheerfaring med digitalisering i mediebranchen

Media

Medierne er en central del af vores allesammens hverdag. Vi udvikler digtiale løsninger, der gør livet lidt lettere. Uanset om du skal streame din yndlingsserie en fredag aften, ønsker lynhurtigt internet eller søger kærligheden online.

Vores faglige diversitet og dybe domæneviden er vores største styrke som leverandør. Vi sætter dét hold, der præcis matcher dine behov, og som sikrer, at projektet opfylder dine forretningsmål. I de seneste år har vi udviklet en lang række løsninger, der styrker brugeroplevelserne i mediebranchen. Lige fra apps til selvbetjeningsløsninger.

Skal vores brancheerfaring komme dig og din forretning til gode?

Finance & Retail

Uanset om du arbejder inden for detailhandlen eller finansbranchen, så er kerneopgaven den samme – at sætte jeres kunder i centrum. Vi optimerer jeres forretning og skaber bedre kundeoplevelser ved hjælp af komplekse digitale løsninger.

Få brancher har taget teknologi og digitalisering til sig i samme grad som finanssektoren. Med langvarige og stærke partnerskaber i finansverdenen kender vi de mange regulativer og konkurrenceparametre, I skal leve op til. Vores udviklere leverer kvalitet med høj sikkerhed og omkostningsniveau for øje.

Skal vores specialister udvikle jeres næste it-projekter?

Få hjælp til digitalisering i detailbranchen og finansbranchen
Brian Gottorp Jeppesen - CEO i Mjølner Informatics Brian Gottorp Jeppesen - CEO i Mjølner Informatics

Tænk stort, start småt

“Vores mål er altid at få vores kunder sikkert fra idé til digitalt produkt. Det gør vi bedst ved at tænke stort, men starte småt”

Brian Gottorp Jeppesen, CEO, Mjølner Informatics

Skal vi matche dine behov med vores softwarekonsulenter?

Det er gratis at spørge – så ring til os, og lad os sammen finde den rigtige løsning for jer.

Michael Heegaard

Chief Sales Officer

Bliv ringet op

Mjølner logo