KOM SIKKERT I MÅL MED MJØLNER-PROCESSEN

Udvikling af digitale projekter og løsninger kan godt virke en smule skræmmende. For hvad skal du (og dine kollegaer) gøre? Hvad kræver det af jer? Og hvornår rammer du målstregen? 

Med Mjølner-processen får vi dig og dit digitale produkt sikkert i mål. Processen består af 4 trin. Den er resultatet af vores mere end 30 års erfaring med it-projekter. Vi ved, at den virker. 

Vi har udviklet skræddersyede digitale løsninger til kunder i mere end 30 år. Vi ved derfor, hvad der virker. Vores erfaringer er kogt ned i det, vi kalder Mjølner-processen.

Trin 1:
Afklaring

Med udgangspunkt i en workshop, sætter vi os ind i din idé eller nuværende løsning. Vi får indblik i dine brugeres problemstillinger og dine forretningsmål, og vi udfordrer dig på hvad målet er. Herefter udarbejder vi en præsentation som vi gennemgår med dig. Den definerer de vigtigste krav til produktet og giver dig indsigt i dine brugeres udfordringer. Vi har nu et håndgribelig artefakt, der beskriver kerneværdien af din digitale løsning og hvilke udfordringer den skal løse.

Trin 2:
Specifikation

Med udgangspunkt i præsentationen fra trin ét, kan vi nu dykke ned i hvordan vi skal lave din løsning. Vi stiller skarpt på hvad der skal løse dine brugeres udfordringer. Hvilken effekt skal din endelige digitale løsning skal have i den virkelige verden? På den måde sikrer vi, at vi løser de rigtige problemer. Når det er på plads, udvikler vi wireframes eller en let prototype.

Trin 3:
Design

Vi definerer produktets endelige udseende, opførsel og specifikationer baseret på prototype-tests. Takket være de foregående trin er vi sikre på, at designet løser din og dine brugeres problemstilling.

Trin 4:
Udvikling

Vi bygger og tester dit færdige produkt eller løsning, så du kan løse din problemstilling og skabe værdi for brugerne. Tillykke, du er nu gået fra idé til problemknusende digitalt produkt.

DET HANDLER OM DIG – UANSET HVOR DU ER

Nogle kommer til os med en frisk idé. Andre med en forældet løsning. Hvad kommer du med? Dit svar betyder faktisk ikke så meget. Vi kan nemlig hjælpe dig, uanset hvor du er på den digitale rejse. 

Vores specialister er 100 meter-mestre i at sætte sig ind i din situation, dine brugere og din forretning. Det gør vi ved at blande design og kode. Mennesker og maskiner. Vi finder ud af, hvad din udfordring er, hvordan vi kan løse den, og ja, så løser vi den. 

Forretningsforståelse, brugerfokus og teknik er som burger, fritter og cola – uadskillelige.

Nogle taler kun om forretning, andre om ren kode. Og så er der dem, der designer, så fuglene synger, men uden øje for realisme og brugerbehov. Vi blander de tre discipliner. For en teknisk løsning uden krog i forretningen og brugeren i centrum løser ingenting. Mjølner-processen bygger derfor på tre afgørende grundpiller:

 1. Forretningsforståelse
  Vi sætter os ind i din forretning med særligt fokus på dine brugere og processer. Hvilken forretningsmæssig udfordring skal det digitale produkt løse?
 2. Brugerfokus
  Brugeren i centrum er spydspidsen for vores indsats, og det er strengt nødvendigt for at sikre løsninger, der knuser problemer og tilfører håndgribelig værdi.
 3. IT faglighed
  Når vi kender din forretning, dit nuværende tekniske setup og den konkrete udfordring, bruger vi vores dybe teknologiske viden til at kode en løsning. 

 “Målet var at få GRASPOR hurtigt fra idé til produkt, og som et mindre team var tiden ikke vores bedste ven. Mjølner var de rette til at hjælpe os og arbejdede tæt sammen med vores egne udviklere. Vi er meget tilfredse med den fokuserede og dedikerede indsats, der resulterede i en launch-klar iOS og Android app.”

– Henrik Søgaard, R&D Manager hos Ohmatex

  Michael Heegaard
  Director, Sales, Strategy & Partnerships