Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Om os

Et software- og designhus med mennesket i centrum

Vi får dig fra idé til digitalt produkt

Vi er et software- og designhus i hjertet af Aarhus’ IT-by og København K. Vi er eksperter i softwareudvikling, User Experience og digitalt design, og vi brænder for at styrke vores kunders forretning med helstøbte og brugervenlige softwareløsninger.

Derfor tilbyder vi digitaliseringsrådgivning, stiller vores dygtige softwarekonsulenter til rådighed eller hjælper vores kunder sikkert i mål med end-to-end projekter.

Vores knivskarpe softwarekonsulenter kan hjælpe dig med Apps, data insights, digital transformation, embedded user interface development, interface design, internet of things, user experience, eventstorming, DevOps, cloud, machine learning og AI, design thinking workshop m.m.

300+

Kollegaer

35

års erfaring

100+

teknologier

3

Kontorer

Hvis du har en udfordring, finder vi en digital løsning

Ja, vi koder, men mest af alt løser vi udfordringer. Forretningsudfordringer.

Når du samarbejder med Mjølner, får du en partner, der tager udgangspunkt i dine behov – uanset om du har brug for en håndfuld softwarekonsulenter eller står på tærsklen til et revolutionerende digitaliseringsprojekt.

Vi er et softwarehus med en enkelt proces til komplekse projekter

En enkel proces til komplekse projekter

Agilitet, design thinking og UX design er nøglen til vores kunders succes. Og med vores 35 års erfaring har vi skabt en proces, som er gennemtestet, så den møder vores kunders behov og tilfører værdi for slutbrugeren. Vi kan endda hjælpe med at vedligeholde og drifte projektet efterfølgende, så du slipper for at bekymre dig om opdateringer og IT-sikkerhed.

karriere

Få et arbejdsliv, der passer ind i dit liv

Kunne du tænke dig et job, hvor høj faglighed og fleksibilitet er i fokus? Så er vi måske dine kommende kollegaer.

Her udvikler mennesker og forretninger sig

Vi udvikler brancher med digitale løsninger

Vi kan løse de fleste digitale udfordringer. Det er dog ingen hemmelighed, at vi er bedst indenfor brancher, hvor kompleksiteten er høj og kravene højere. Se, hvordan vi kan skabe succes sammen.

Få den nyeste viden fra Mjølner

Vi har 35 års erfaring med udvikling af digitale løsninger

Stå på skuldrene af 35 års erfaring

Tilbage i 1988 blev Mjølner Informatics stiftet af en række ambitiøse folk fra Aarhus Universitet. Der er sket meget siden dengang, men ambitionen er den samme: Vi udvikler førende digitale løsninger, der har mennesker i centrum – og som gør forretninger stærkere.

I 2022 blev vi selv meget stærkere, da vi blev en del af Norlys. I dag huser vi mere end 300 søde, skarpe og sympatiske kollegaer, som alle er med til at skrive de næste kapitler i historien om Mjølner – og digitaliseringen af din forretning.

Lad os tage en snak om dit næste projekt

Vi forløser og forvandler forretningsambitioner til konkrete digitale løsninger.

Michael Heegaard

Chief Sales Officer

Bliv ringet op

Mjølner logo