Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Manufacturing

Lad os tage ansvar for udviklingen af dit nye fysiske, digitale produkt

Få en samarbejdspartner, der hjælper dig fra idé til et fysisk, digitalt produkt.

Har du brug for en professionel medspiller?

I Mjølner samler vi på gode folk, som alle har én ting til fælles – de er blandt de absolut bedste indenfor deres vidt forskellige kompetenceområder.

Det er derfor, vi kan dække hele værdikæden – fra idéfasen over design af hardware og udvikling af firmware til du har et færdigt og produktionsklart produkt.

Vi er bedst, når kompleksiteten er høj. Og vi hjælper ofte kunder, der enten har vanskeligt ved at vælge den rigtige teknologi eller er gået i stå i et projekt. Det er i de situationer, Mjølner kan bidrage med et frisk blik på situationen og hjælpe projektet på rette spor.

Digitalt projekt indenfor Manufacturing

Mjølner har været en væsentlig samarbejdspartner for os i dette projekt. Kombinationen af ​​deres ekspertise inden for embedded software, Machine Learning og grafiske brugergrænseflader var lige, hvad vi havde brug for for at bygge en applikation, der bedst viser potentialet i vores dual-core chips.”

Frédéric Le Cam, Marketing Product Line Manager, STMicroelectronics

Mjølner er et hus af eksperter

Selv i de skarpeste faglige miljøer kan man løbe ind i udfordringer, der kræver en hjælpende hjerne udefra – og her bliver vores specialister ofte hyret ind til kortlægning af brugeres ønsker og behov med henblik på at udvikle komplet løsningsarkitektur.

Mjølner er et hus af eksperter, som kan tage ansvar for dit fysiske, digitale produkt i lige præcis den fase, hvor du har brug for det. Eller for hele projektet, hvis du ønsker det.

Det får du hos os

Hvis du kun skal bruge én specialist i en kort periode, får du det, og hvis du har brug for et helt team eller for, at vi påtager os hele projektansvaret, er det sådan, det bliver.

Måske er det lige præcis det, der kendetegner Mjølner: En fleksibilitet, der gør, at “plejer” bliver irrelevant – det er dig og dit projekt, der definerer samarbejdet. Vi kommer med de rigtige folk, som har vores Mjølner-proces med i baglommen.

Rådgivning af specialister indenfor projekter til manufacturing

1. Rådgivning

Vores specialister står aldrig alene. De har mere end 300 knivskarpe kolleger at trække på.

Bred faglighed inden for digitale produkter i manufacturing-branchen

2. Bred faglighed

Vores faglighed er enormt bred – vi har softwareudviklere, UX’ere, designere, projektledere og meget, meget mere.

Stor viden indenfor udvikling af digitale produkter

3. Domæneviden

Vores rødder stikker langt ind i forskningsmiljøet – vi tør godt sige, at vi har styr på teorien. Og vores kundeportefølje viser, at vi kan omsætte den til praksis.

Jens Bæk om agilt digitaliseringsprojekt

Mjølner logo

En af Mjølners gode kunder henvendte sig og bad om hjælp til et stort og vanskeligt softwareprojekt, der havde været i gang hos dem i lang tid. Uklare krav, urealistiske tidsplaner og for lav kvalitet var nogle af problemerne.

Vi hjalp dem bl.a. med udvikling og bidrog til en markant forbedring af kundens egen software udviklingsproces. Projektet forløb over 2 år og resulterede i et produkt, som nu er på markedet og er blevet fremragende modtaget hos vores kunde og dennes brugere.”

Jens Bæk, Senior Project Manager, Mjølner

Multi source design (MSD) i digitale produkter

Optimér produktionen med Multi Source Design

Mange produktionsvirksomheder kæmper med de samme fundamentale udfordringer – komponentmangel, manglende modularitet og leverandørafhængighed.

Derfor har vi udviklet det, vi kalder Multi Source Design-tilgangen. MSD er en måde at arbejde på, hvor vi bygger dynamik ind i et produkt, så det kontinuerligt kan leveres med forskellige komponenter fra forskellige leverandører.

MSD handler om at bygge bro mellem indkøb, udvikling og produktion, så værdikæden kan optimeres. Her kan vi gøre en markant forskel for din forretning – det kan du blive klogere på her.

35 års erfaring i digitale produkter indenfor manufacturing

Kvalitet og stabilitet siden 1988

Mjølner blev stiftet i 1988, og når vi stadig lever – og lever godt – i dag, er det fordi, vi leverer varen.

Vi har en yderst solid erfaring med branchen, og vi tror blindt på, at kvalitet, stabilitet og innovation er de rette ingredienser, når der skal udvikles succesfulde projekter, som fører til vellykkede fysiske, digitale produkter.

Samarbejde

Vi siger dig gerne imod – og spiller med

Samarbejde om den optimale digitale løsning

Et samarbejde bliver kun godt, når der er tillid mellem parterne. Og den nemmeste måde at skabe tillid på er at være ærlige.

Så det er vi – også når ærligheden betyder, at uenigheder bliver bragt op til overfladen. Det betyder i praksis, at vi siger tingene, som vi ser dem, og derfor skal du ikke forvente, at vi bare klapper hælene og parerer ordrer. Det er jo ikke derfor, du betaler os, vel?

Skal vi hjælpe med at udvikle dit digitale produkt?

Vi elsker udfordringer. Og står du med et projekt, der har brug for enten at blive igangsat, optimeret eller ligefrem reddet, vil vi meget gerne komme med vores bud på en løsning.

Vi kan ikke vente med at høre fra dig.

Lasse Skov

Business Development Manager

Peter Skorkjær Rickers

Client Executive

Bliv ringet op

Mjølner logo