Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Mjølner Freelance

Længere kontrakter, bedre opgaver

Vi tilbyder it-branchens bedste freelancere en åben samarbejdsmodel. Vores kunder omfatter en bred vifte af danske og internationale virksomheder, eksempelvis Concordium, Schibsted og Energinet, og opgaverne vi får har ofte en lang varighed og en høj grad af kompleksitet.

Hvad siger vores freelancere om os?


 • “Det har været dejligt nemt bare at sige ”ja”, når Mjølner er kommet med en opgave. Jeg elsker at prøve forskellige ting, og det har jeg haft mulighed for gennem Mjølner. Jeg har blandt andet lavet software til mejetærskere, politi og store webshops. Igennem de forløb har jeg fået lov til at opleve best practices i flere store virksomheder – hvilket har styrket mine evner som udvikler.”

  NILS KÄHLER, FREELANCE SOFTWAREUDVIKLER

 • “Mjølner skal have stor ros for at få en til at føle sig anerkendt og værdsat. De er meget nede på jorden og uformelle, samtidig med at de er professionelle. Man kan altid gå til dem, det er der ingen tvivl om. Jeg vil uden tvivl anbefale Mjølner til andre freelancekonsulenter.”

  ALEXANDER HAFSTAD, FREELANCE SOFTWAREUDVIKLER

 • “Jeg vil helt klart anbefale Mjølner til andre konsulenter, da de er nogle af de rigtig gode i branchen. Når det kommer til løn, så er de meget åbne og transparente, og man føler sig som en ligeværdig partner.”

  JAKOB ENGELBRECHT, FREELANCE SOFTWAREUDVIKLER

 • “Det har været ekstremt lærerigt at arbejde sammen med Mjølners meget kompetente team. Jeg har aldrig mødt så god kvalitet indbygget i en IT-løsning helt fra starten. Der var høj kvalitet i både forretningsafklaringer, arkitektur, udviklingsprocesser og ikke mindst i koden. Det en fornøjelse at se at IT-systemer kan bygges så hurtigt, robust og effektivt.”

  LOUISE KELSTRUP, FREELANCE TEST MANAGER PÅ MJØLNER TEAM

 • “Mjølner var gode til at få mig i gang med min første opgave. Vi har løbende check-ins, hvilket jeg er rigtig glad for. Derudover er der også arrangementer, såsom klubmøder og nytårskur, hvilket jeg også værdsætter.”

  RASMUS BRANDT OLESEN, FREELANCE SOFTWAREUDVIKLER

 • “Samarbejdet med Mjølner har fungeret gnidningsfrit. Fra jeg blev kontaktet med et meget relevant jobtilbud, til at jeg rent faktisk blev hyret, gik der to-tre uger i alt. Det var en nem og ukompliceret proces, og kommunikationen har været professionel.”

  TOBIAS FELDBALLE PETERSEN, FREELANCE SOFTWAREUDVIKLER

  Hvilke opgaver tilbyder vi?


  Vi har opgaver i hele Danmark, herunder bl.a. Aarhus, Aalborg, Silkeborg, Esbjerg, Trekantområdet, Odense og København – og kan typisk også tilbyde mulighed for hjemmearbejdsdage.

  Hos os har man mulighed for at arbejde inden for en masse forskellige domæner, såsom energi- og forsyning, sundhed, finans, landbrug, eCommerce, produktion og robotteknologi.

  Vores kunder efterspørger typisk profiler, der er stærke i C#/.Net, Java, Go, Python, C, C++, Test, React, Angular, Vue.js, DevOps, arkitektur, projektledelse, UX eller mobiludvikling.

  Processen

  Sådan får du en freelanceopgave gennem Mjølner

  1. Opgavematch
  Vi sammenholder vores opgaver og din profil. Når vi finder et match, tager vi en dialog med dig, hvor vi sammen vurderer nærmere.

  2. CV sendes til kunde
  Vi sender dit CV med korte motiverende kommentarer til kunden. Kunden vurderer din profil i forhold til opgaven.

  3. Samtale med kunden
  Med en repræsentant fra Mjølner tager du til samtale hos kunden. Det er her, den endelige vurdering finder sted.

  4. Kontraktforhandling
  Du forhandler kontraktvilkår med os. Vi forhandler kontraktvilkår med kunden og varetager dine interesser i denne sammenhæng.

  5. På opgave hos kunden
  Vi koordinerer din opstart og afholder statusmøder med dig ca. hver tredje måned. Vi forhandler evt. forlængelser og er i det hele taget din partner i samarbejdet.

  Hvad siger vores kunder?


  • “Jeg kender Mjølner for at være en god og fleksibel samarbejdspartner, der leverer kompetente og fagligt dygtige ressourcer. Min årelange relation til Mjølner og deres evne til at sætte sig ind i de behov, vi kommer med, gør, at Mjølner er gode til at finde de rette profiler. Senest har de vist det ved hurtigt at finde to kandidater til en opgave, hvor begge viste sig at matche mit behov rigtig godt. Det sparrede mig for en masse tid, da Mjølner ramte plet i første runde. Det er et gnidningsfrit samarbejde, hvor der er en god og åben dialog. Jeg vil klart anbefale Mjølner til andre.”

   BENJAMIN JENSEN, SOFTWARE MANAGER, MOBILE INDUSTRIAL ROBOTS

  • “Mjølner har været en meget pålidelig og teknisk dygtig partner for os i udviklingsprocessen. Vi sætter høje standarder for os selv og forventer det samme af vores partnere. Mjølner har bestemt levet op til disse forventninger og bevist, at de var det rigtige valg for os.”

   Torben Pryds Pedersen, Chief Technology Officer, Concordium

  • “Mjølners konsulenter er fagligt stærke og dygtige til samarbejde, vidensdeling og til at se de store sammenhænge for de enkelte produkter. Derfor er Mjølner én af vores foretrukne leverandører på softwareområdet.”

   Jesper Lund Klaris, Afdelingsleder, Bankdata

  • “Mjølners konsulenter lever altid op til vores høje faglige og forretningsmæssige krav. Der var ingen tvivl om, at Mjølner var de rette at kontakte til den komplekse opgave, vi stod overfor i JYSK IT. Som altid fandt de hurtigt matchende kandidater.

   Det er enormt værdifuldt at få eksterne kompetencer ind. Den faglige sparring og det solide håndværk Mjølner leverer har bidraget til at nå vores ambitiøse delmål. Samtidig har de løftet JYSK’s leveranceapparat hurtigere, end vi selv kan.”

   Michael Pedersen, Enterprise Architect & Manager for Java Development, JYSK

  • “Vi går ikke på kompromis med kvalitet for at opnå kvantitet. Mjølner deler vores kernetilgang til professionel og agil softwareudvikling. Dette gør Mjølner til vores fortrukne leverandør. Deres konsulenter giver os friheden til at skalere efter behov, mens vi bibeholder den kvalitet, der er vores kendetegn.”

   Rasmus Lundgaard Pedersen, CIO, Danske Commodities

  • “Mjølners konsulenter er en værdifuld tilføjelse til vores team, og har været det fra starten. De er meget kompetente, kvalificerede og evner at bruge deres kompetencer til at løse udfordringer på mange forskellige måder.”

   Mads Budde, VP of Research & Development, Terma

   Læs mere om Mjølner Freelance

   Der er mange ting at tage højde for som freelancer. Særligt hvis man først skal til at tage springet fra at være fastansat til at gå freelance.

   Nedenfor finder du vores freelancehåndbog, hvor du kan læse om det at være freelancer gennem Mjølner.

   Byd ind på de opgaver, vi løbende får ind

   I vores freelance LinkedIn-gruppe poster vi løbende spændende opgaver, som du kan byde ind på.

   Bliv kontaktet når vi har fundet opgaven til dig

   Opret en profil i vores freelancedatabase så vi altid kan have dig i tankerne, når vi får nye opgaver ind.

   Vi står klar til at hjælpe dig!

   I 2013 fik vi hos Mjølner vores første freelancer i opgave, og i 2019 blev freelanceforretningen en selvstændig afdeling under navnet Consultancy. I dag har vi over 130 freelancere i arbejde, og vi vækster fortsat – altid med fokus på at opretholde den høje kvalitet, både ift. de opgaver vi tager ind, og de konsulenter vi sender ud på opgave. Mød vores hold af recruitere:

   Rikke Bæk

   Manager
   rba@mjolner.dk
   +45 40 27 34 43

   Jens Kryger Petersen

   Senior Recruitment Partner
   jpe@mjolner.dk
   +45 60 23 53 08

   Cathrine Krogh Gam

   Recruitment Partner
   cga@mjolner.dk
   +45 41 95 36 54

   Pernille Hjørnholm Kreuzfeldt

   Recruitment Consultant
   phk@mjolner.dk
   +45 26 66 73 59

   Zerina Saskin

   Zerina Saskin

   Director
   zom@mjolner.dk
   +45 41 95 36 60

   Mia Song Frank Madsen

   Recruitment Partner
   msm@mjolner.dk
   +45 41 95 36 56

   Mjølner logo