SKAB MORGENDAGENS IT-LØSNINGER

Vi er altid på udkig efter nye talentfulde og passionerede kollegaer, og vi er både interesserede i nyuddannede såvel som erfarne kandidater. Projekt og Account Managers, softwarearkitekter og softwareudviklere, krav og test managers, User Experience specialister og digitale designere er blot nogle af de profiler, der udgør vores team. Hos os kan du arbejde med alt fra smartphone apps til indlejret software.

Som en del af Mjølnerholdet får du et omfattende netværk og en vidtrækkende projektportefølje. Vores partnerskaber med store nationale og internationale kunder indenfor mange forskellige industrier, gør Mjølner til det perfekte sted for dig at op- eller udbygge din karriere og kompetencer.

Vi udfordrer din akademiske viden og fremskynder personlig udvikling fordi vi tror på, at glade medarbejdere giver glade kunder. Dette er også grunden til, at vi prioriterer balancen mellem arbejde og fritid, og vi har priser der beviser det. Vi hjælper hinanden når deadlines skal nås, og vi gør noget ud af at fejre vores fælles successer.

VIL DU VIDE MERE OM HVERDAGEN PÅ MJØLNER?

 

Læs vores kulturprofil og få et indblik i, hvordan din hverdag som Mjølner-kollega kan se ud.

VI LEDER I ØJEBLIKKET EFTER...

Du kan altid sende os en uopfordret ansøgning her.

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid glade for at modtage uopfordrede ansøgninger og tager kontakt hvis vi finder det rette match for dig.

Jobagent

Tilmeld dig vores jobagent og få besked hver gang vi slår en stilling op inden for dit område.

Studerende

Har du tænkt over, hvad du skal efter studiet? Lær mere om de forskellige måder du kan starte din karriere hos os på.

VI ER STOLTE AF VORES PRISER

Danmarks 4. bedste it-arbejdsplads 2017

Danmarks 7. bedste mellemstore arbejdsplads 2017

Europas 27. bedste arbejdsplads 2018

MØD VORES HOLD

Vi er 130+ kollegaer og størstedelen arbejder med at gøre vores ambitiøse kunders ideer til digitale produkter. Og så er der jo en masse, der sørger for, at der kommer kunder i butikken og at det hele i øvrigt kører på skinner.