Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Karriere

FÅ ET JOB, HVOR HØJ FAGLIGHED OG FLEKSIBILITET ER I FOKUS

PLADS TIL DIG

Søger du en fuldtidsstilling i et innovativt software- og designhus? Er du freelancer og på udkig efter nye udfordrende opgaver? Eller er du studerende på jagt efter dit næste studiejob? Jobmulighederne i Mjølner er mange. Og måske har vi det helt rette match for dig.

Følg med i dagligdagen i Mjølner her: LinkedIn | Facebook | Instagram

(ARBEJDS)LIVET I MJØLNER

Hvordan skaber vi rammerne for en hverdag, hvor du ikke kun udvikler løsninger for andre, men også udvikler dig som menneske?

For os er svaret ligetil. Næsten banalt. Vi tilbyder et miljø, hvor der er trygt. Hvor du kan møde kollegaer, der er passionerede og kan udfordre dig fagligt. Hvor vi hjælper hinanden. Og hvor vi giver plads til at afprøve den idé, du drømte om i nat.

Vi udvikler os sammen

Du kan helt sikkert lære os noget – ligesom vi kan lære dig noget. Hos Mjølner bliver du en del af et team, hvor videndeling er centralt for vores måde at tænke, arbejde og agere på. James Gosling udviklede jo heller ikke Java på egen hånd.

Vi arbejder i et innovativt miljø

Kunderne kommer til os, når de har en udfordring, de ikke selv kan løse. Det stiller store krav til os. Derfor har vi styr på de teknologier og tilgange, der har virket i mange år – og de nye, der former vores fremtidige løsninger.

Vi samarbejder tæt med kunden

Vores løsninger skal løse en konkret problemstilling. Derfor insisterer vi på at forstå kundens forretning, udfordringer og behov. Hvordan skulle vi ellers udvikle den rigtige løsning?

BLIV EN DEL AF HOLDET

Hammeren Mjølner er Thors kæreste eje.

Og hvorfor siger vi nu det?

Vi går op i mennesker. Venlige, dygtige og passionerede kollegaer. Man kan sige, at de er vores kæreste eje. Uden dem, ingen forretning.

Vores kollegaer er også en slags Thors hamre, der nedkæmper udfordringer og fejrer deres sejre med høje femmere, lakridspiber og kolde fadøl.

Så der er bare én ting at spørge om: Vil du være en del af vores Mjølner?

POKKERS. FANDT DU IKKE DET, DU SØGTE?

Er du freelancer?

Søger du spændende og udfordrende IT-opgaver? Herligt. Find ud af, hvordan du bliver en del af vores freelanceportefølje.

HVORFOR MJØLNER?

Work-life-balance kommer ikke af sig selv. Det er noget, vi arbejder hårdt på at sikre. For det skal være sjovt at gå på arbejde.

Medarbejderne i fokus

Vi er meget heldige. Vores medarbejdere er vilde med deres arbejde. Ligesom de er vilde med alle mulige andre ting. Der skal være plads til det hele, og derfor sørger vi for, at der er god balance mellem arbejde og privatliv.

Briefing over Nutella

Hver fredag kl. 09.00 har vi fælles morgenmøde. Her spiser vi morgenmad (Nutella) og opdaterer hinanden på nye spændende projekter og kunder. Det er hyggeligt. Det er lækkert. Og så er det en god begyndelse på den weekend, der snart kommer. Herligt, ikk?

Teamwork er vores styrke

Det er vigtigt, at nye medarbejdere ikke føler sig ”nye” i ret lang tid. Du skal hurtigt ind i vores fællesskab og arbejdsgange. Derfor bruger vi hinanden som sparringspartnere og deler erfaringer, viden og ekspertise i vores daglige arbejde.

Aktiviteter for alle

Indrømmet, vi er nok lidt en hyggeflok. Fx har vi en løbeklub, bordfodboldborde og egen biograf. Vi holder også LAN-parties og mange andre sjove aktiviteter. Og selvfølgelig fredagsbarer, julefrokost, forårs- og sommerfest. Du må deltage i det hele – eller dét, du har lyst til.

Hvorfor Mjølner

VI ER ET KNIVSKARPT MIX AF SPECIALISTER MED BLØDE VÆRDIER. LIGE FRA SOFTWAREUDVIKLERE OG DIGITALE DESIGNERE TIL USER EXPERIENCE KONSULENTER, SOFTWAREARKITEKTER, PROJEKTLEDERE OG DATA SCIENTISTS.

HVAD VIL DU GERNE HAVE SVAR PÅ?

Vi vil elske at høre fra dig. Så har du spørgsmål til vores ledige stillinger, (arbejds)livet i Mjølner, dine karrieremuligheder eller noget helt andet? Så skal du endelig række ud til os.

Kontakt René eller Zerina og hør mere om dine muligheder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

René Schade

Chief Operating Officer

Zerina Saskin

Director, Consultancy
Mjølner logo