Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Hvem er vi

Mød de dygtige mennesker, der gør Mjølner til din stærkeste software­partner

Vi hjælper dig fra idé til digitalt produkt

Hos Mjølner er vi et knivskarpt mix af 300 søde, skarpe og sympatiske kollegaer. Gennem softwareudvikling og brugervenligt design skaber vi værdi for dig og dine kunder. Vores faglig diversitet skiller os ud fra mængden, og vi imødekommer jeres behov – uanset hvilken fase af it-udviklingen I er i.

Specialister med dyb domæneviden

Med 35 års erfaring har vi har set og prøvet det meste. Forskellige teknologier, sektorer og processer. Det er dog ingen hemmelighed, at vi er bedst indenfor brancher, hvor kompleksiteten er høj og kravene højere. Se, hvordan vores specialister kan hjælpe netop din forretning.

Henning Böttger Henning Böttger

Mød en softwareudvikler

“Jeg sætter stor pris på Mjølners samarbejdskultur og den høje faglighed. Vidensdeling og rum til netværk er en helt central del af virksomhedens dna. Hver fredag spiser vi morgenmad sammen, bliver opdateret på seneste nyt og møder kollegaer fra andre afdelinger.

I vores faglige guilds deler vi viden og udvikler os inden for de områder, vi brænder for. Sammen med de mange forskelligartede opgaver, som Mjølner løser, giver det et rigtig godt afsæt til at lære og blive inspireret af hinanden.”

Henning Böttger, Senior Software Devloper. Mjølner

Bliv en del af holdet

Vi er et knivskarpt mix af specialister med bløde værdier. Sammen arbejder vi hårdt på at sikre, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Samtidig skal der være plads til alt det andet, du holder af. Nogle kalder det work-life-balance. Vi kalder det en selvfølge. Vil du med på holdet?

Mjølner logo