Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Referencer og cases

Vi forstår vores kunders forretning, kultur og mål – og vi udfordrer dig gerne for at skabe den bedste løsning

Her finder du vores case-artikler

Se, hvordan vi hjælper fra start til slut

Der er mange grunde til, at kunder vælger os. Én af dem er, at vi forstår deres behov. Noget andet er, at vi kan omsætte forståelsen til digitale produkter, der gør en forskel i forretningen. Det kan du læse meget mere om i vores cases.


  • Digitaliserings­projekt letter booking og administration

    Det har været ekstremt lærerigt at arbejde sammen med Mjølners meget kompetente team. Jeg har aldrig mødt så god kvalitet indbygget i en IT løsning helt fra starten. Der var høj kvalitet i både forretningsafklaringer, arkitektur, udviklingsprocesser og ikke mindst i koden.
  • Skrappe krav giver unik mobil- og webapp til skovdrift

    Mjølner har udviklet et administrationssystem til HedeDanmarks LogStackPro-løsning, som løfter registreringsopgaven til et niveau, der lever op til både skovejernes forventninger og de skrappeste myndighedskrav i verden.
  • App sikrer effektiv og sikker kommunikation

    Mjølner Informatics har udviklet en ny app, der sikrer effektiv og sikker kommunikation mellem personale og pårørende til ældre på plejecenter via chat og opslagsfunktioner. Appen er udviklet til både Android og iOS, og den muliggør krypteret kommunikation, der stemmer overens med GDPR-lovgivningen.

Vi tilbyder

EKSPERTISE & SAMARBEJDE

Vi sammensætter teams og tilbyder enkelte konsulenter, som matcher kundernes behov. Vi supplerer Mjølners egne kompetencer ved at samarbejde med dygtige freelance konsulenter, hvilket skaber fleksibilitet og faglig bredde.

Lad os tage en snak om dit næste projekt

Vi forløser og forvandler forretningsambitioner til konkrete digitale løsninger.

Michael Heegaard

Chief Sales Officer

Bliv ringet op

Mjølner logo