FÅ (BEDRE) OVERBLIK OVER JERES MÅLERE, DATA OG INFRASTRUKTUR 

MELVA kan optimere driften, reducere spildet og skrue ned for omkostningerne i din forsyningsvirksomhed.

MELVA er en digital multiforsyningsplatform til el, vand og varme. Den er udviklet til at hjælpe forsyningsvirksomheder med at effektivisere driften og give privatforbrugere et bedre overblik over deres forbrug. Nøglen til at gøre det, er at udnytte de data, du får fra målere i din infrastruktur i dag – og det er enklere, end det lyder.

SKAB VÆRDI MED DINE DATA

Det fosser ud med data fra dine målere, som bare venter på at blive brugt. Det hjælper MELVA dig med. MELVA samler alle data, så du og dine medarbejdere kan få et komplet overblik over jeres infrastruktur. Det betyder, at I ikke længere skal handle på mavefornemmelser, men præcist ved, hvordan I kan effektivisere jeres arbejde.  

REDUCER SPILD OG OMKOSTNINGER

I Danmark er vi dygtige til at reducere spild, men vi kan blive endnu bedre. Med MELVA kan du præcist kortlægge, hvor der er spild i dit netværk takket være den intelligente brug af data fra målere. På den måde hjælper løsningen med at effektivisere jeres arbejde, så I kan reducere både spild og omkostninger. 

LAD OS STÅ FOR DRIFTEN

MELVA er en SaaS-løsning. Det betyder, at I ikke skal bekymre jer om drift og opdateringer af løsningen. Det eneste I skal gøre er at logge ind, og bruge løsningen i dagligdagen – resten tager vi os af. 

“Vi har i mange år indsamlet målerdata, som vi i dagligdagen bruger både i dialogen med vores kunder og i planlægningen af forsyningsnettet. Med MELVA sikrer vi en aktiv udnyttelse af disse data og er dermed i stand til at øge forsyningssikkerheden, finde store driftseffektiviseringer og bedre planlægge fremtidige udbygninger og prædiktiv vedligehold.”

Lars Kristensen, Entreprisechef, RAH Service

Skal jeg ansætte folk til at drifte MELVA?

Nej, det skal du ikke. 

MELVA er det, man kalder en SaaS (Software as a Service). På dansk betyder det, at løsningen er en digital service, som ikke kræver, at du skal opsætte eller drifte MELVA. Kort fortalt skal du udnytte fordelene i hverdagen – og lade os klare alt det tekniske. 

Bonus

Dine kunder får også bedre overblik

MELVA hjælper ikke kun dit forsyningsselskab – det hjælper også dine kunder. I kundeportalen, Mit MELVA, kan de se deres forbrug af el, vand og varme. Det gør det let for dig, mig og din nabo at få et overblik over forbruget – og forstå de regninger, der i dag er ren volapyk for mange. 

Overblikket i portalen er en ekstra god service til dine kunder. Men det er mere end det. Det er også en måde at give folk en bedre forståelse for, hvordan de kan optimere deres forbrug. På den måde kan MELVA hjælpe os alle med at leve mere bæredygtigt og indfri de ambitiøse mål, vi som samfund har sat.

“Med MELVA ser vi lovende muligheder i at kunne udnytte vores data til effektiviseringer og en lettere dagligdag for vores teknikere. Brugergrænsefladen er let overskuelig, og vi har nu et helt andet overblik end tidligere. Det er digitalisering, der giver mening for os.”

Rolf Kirk, Teamleder, Data Mining, Thy-Mors Energi Elnet

JAMEN HVAD KOSTER DET SÅ?

Prisen kommer an på, hvor mange målere du har. Du betaler nemlig pr. måler. Det betyder, at du kun betaler for det, du skal bruge. 

Din pris afhænger derfor af dine behov. Det lyder måske lidt fluffy, men jeg vil hjertens gerne give dig en nærmere pris. 

Lad os mødes over en kop kaffe, så kan vi sammen vurdere dine behov, se hvad du kan opnå af besparelser og andre fordele. 

Anja Gorm Knudsen
Business development manager

Har du spørgsmål eller brug for mere information?
Giv Anja et kald!