Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

FÅ (BEDRE) OVERBLIK OVER JERES MÅLERE, DATA OG INFRASTRUKTUR

MELVA kan optimere driften, reducere spildet og skrue ned for omkostningerne i din forsyningsvirksomhed.

FÅ VÆRDIFULD MÅLERDATA FOR EL, VAND OG VARME

MELVA er en digital multiforsyningsplatform til el, vand og varme. Den er udviklet til at hjælpe forsyningsvirksomheder med at effektivisere driften og give privatforbrugere et bedre overblik over deres forbrug. Nøglen til at gøre det, er at udnytte de data, du får fra målere i din infrastruktur i dag – og det er enklere, end det lyder.

”Der er ingen tvivl om at MELVA har gjort min hverdag meget lettere. Jeg kan nu se det faktiske forbrug ude hos kunderne i realtid, hvor vi før var afhængige af beregninger henover et år. På den måde har vi en mere kvalificeret og god mavefornemmelse, og så sparer vi rigtig meget på tid og ressourcer.”

Ivan Thesbjerg, Ingeniør/Projektleder, RAH Service

”Vi har i mange år indsamlet målerdata, som vi i dagligdagen bruger både i dialogen med vores kunder og i planlægningen af forsyningsnettet. Med MELVA sikrer vi en aktiv udnyttelse af disse data og er dermed i stand til at øge forsyningssikkerheden, finde store driftseffektiviseringer og bedre planlægge fremtidige udbygninger og prædiktiv vedligehold.”

Lars Kristensen, Entreprisechef, RAH Service

”Jeg bruger MELVA hver dag, og jeg er særligt begejstret for selv at kunne sætte alarmer op og nemt overvåge dem. Uopdagede læk lægger unødvendigt pres på vores forsyningssystem, og med MELVA kommer vi dem langt lettere til livs. I flere tilfælde har MELVA belyst en brist eller defekt måler, som vi ville have svært ved at finde før. Derfor sparer MELVA både forsyningerne og forbrugerne penge og tid.”

Henrik Noe, Driftsmester, Struer Energi

SKAB VÆRDI MED DINE DATA

Det fosser ud med data fra dine målere, som bare venter på at blive brugt. Det hjælper MELVA dig med. MELVA samler alle data, så du og dine medarbejdere kan få et komplet overblik over jeres infrastruktur. Det betyder, at I ikke længere skal handle på mavefornemmelser, men præcist ved, hvordan I kan effektivisere jeres arbejde.  

REDUCER SPILD OG OMKOSTNINGER

I Danmark er vi dygtige til at reducere spild, men vi kan blive endnu bedre. Med MELVA kan du præcist kortlægge, hvor der er spild i dit netværk takket være den intelligente brug af data fra målere. På den måde hjælper løsningen med at effektivisere jeres arbejde, så I kan reducere både spild og omkostninger. 

LAD OS STÅ FOR DRIFTEN

MELVA er en SaaS-løsning. Det betyder, at I ikke skal bekymre jer om drift og opdateringer af løsningen. Det eneste I skal gøre er at logge ind, og bruge løsningen i dagligdagen – resten tager vi os af. 

Skal jeg ansætte folk til at drifte MELVA?

Nej, det skal du ikke. 

MELVA er det, man kalder en SaaS (Software as a Service). På dansk betyder det, at løsningen er en digital service, som ikke kræver, at du skal opsætte eller drifte MELVA. Kort fortalt skal du udnytte fordelene i hverdagen – og lade os klare alt det tekniske. 

Det bedste ved MELVA er næsten, at det aldrig fejler. Det er super driftsikkert, og det betyder alverden for os. Sådan et system skal bare virke, når vi har brug for det – og det gør det. Det er skønt!

Kim Christensen, Elinstallatør og Teknikker, Vildbjerg Tekniske Værker

Dine kunder får også bedre overblik

MELVA hjælper ikke kun dit forsyningsselskab – det hjælper også dine kunder. I kundeportalen, Mit MELVA, kan de se deres forbrug af el, vand og varme. Det gør det let for dig, mig og din nabo at få et overblik over forbruget – og forstå de regninger, der i dag er ren volapyk for mange. 

Overblikket i portalen er en ekstra god service til dine kunder. Men det er mere end det. Det er også en måde at give folk en bedre forståelse for, hvordan de kan optimere deres forbrug. På den måde kan MELVA hjælpe os alle med at leve mere bæredygtigt og indfri de ambitiøse mål, vi som samfund har sat.

JAMEN HVAD KOSTER DET SÅ?

Prisen kommer an på, hvor mange målere du har. Du betaler nemlig pr. måler. Det betyder, at du kun betaler for det, du skal bruge. 

Din pris afhænger derfor af dine behov. Det lyder måske lidt fluffy, men jeg vil hjertens gerne give dig en nærmere pris. 

Lad os mødes over en kop kaffe, så kan vi sammen vurdere dine behov, se hvad du kan opnå af besparelser og andre fordele. 

Lasse Skov

Business Development Manager

Har du spørgsmål eller brug for mere information?

Giv Lasse et kald

Mjølner logo