Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Mjølner styrker leverancemusklen med kontor i Madrid

Software- og designhuset Mjølner Informatics, der har hovedsæde i Aarhus, åbner kontor centralt i Madrid. De nye kollegaer skal bidrage til komplekse it-projekter for danske kunder, der efterspørger højtuddannede specialister.

Morten Sloth O’Donnell, CIO/CTO i Mjølner, forklarer åbningen af kontoret med stigende efterspørgsel og et ønske om at styrke teamet både fagligt og kulturelt.

“Vores kunder oplever et jobmarked, hvor det kan være svært at finde de rette folk. Hos Mjølner stiller vi med nogle af markedets dygtigste it-profiler, men vi har været udfordret på vores rekruttering. Med et nyt team i Spanien får vi øget vores adgang til kritiske resurser og kan nemmere skalere projekter,”

forklarer O’Donnell

Det er en del af virksomhedens strategi, at medarbejdere ikke bliver ansat med ét projekt for øje, men at målet er en lang og udviklende ansættelse.

Hos Mjølner er vi kendte for vores stærke kultur, og den bliver vores nye, spanske kollegaer på alle måder en del af. Vi glæder os til at udvide teamet og dele værdisæt, medarbejderfordele og et godt grin – lige meget om det er online, eller om vi er fysisk sammen,”

understreger O’Donnell

Nyt kontor ruster Mjølner til fremtiden

Morten Sloth O’Donnell og resten af teamet hos Mjølner ser frem til at få styrket diversiteten yderligere med tilføjelsen af spanske kollegaer, der bringer både deres faglighed og personlighed i spil.

“Vi glæder os meget til at få dygtige kollegaer ombord, der kan udfordre os med nye perspektiver og idéer. Madrid er et kraftcenter inden for sektorerne energi og telekom, og den domæneviden kan både vi og vores kunder nu få gavn af,”

fortæller Morten Sloth O’Donnell

Mjølner har flere gange stået i spidsen for store, komplekse digitaliseringsprojekter. Virksomhedens nye kollegaer i Spanien kan løfte leverancen her og nu, men åbningen har også et langsigtet strategisk mål.

“Hos Mjølner er vi kendte for vores fleksible leveranceformer, hvor vi stiller med det bedste hold og den projektmodel, der præcis matcher vores kunders forretning. Med en endnu større leverancemuskel, hvor spanske og danske kollegaer løfter i flok, kan vi fortsat vækste og være førende i branchen.”

Morten Sloth O’Donnell forklarer videre, hvordan Mjølners virksomhedskultur og strukturerede tilgang til projekter, binder de enkelte afdelinger sammen.

“Fordi vi har fastansatte kollegaer på tværs af lokationerne, som vi kan uddanne i vores arbejdsmetoder og processer, kan vi levere langsigtet, på en ensartet måde og med høj kvalitet. Vi har kort sagt en fælles DNA, som adskiller os fra de konsulenthuse, der udelukkende baserer sig på freelance-konsulenter,”

fastslår han

Mjølner Informatics har over 300 ansatte og er specialister i at levere digitale projekter til private og offentlige virksomheder. Kunderne tæller bl.a. Energinet, Tryg og HedeDanmark.

For yderligere kommentarer eller forespørgsel på interviews, kontakt Mjølners presseansvarlige Julie Lykke Storm på jls@mjolner.dk eller tlf. 41953627.

Mjølner logo