Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

BYG MODULÆRE PRODUKTER MED

Multi source design

Byg dynamik ind i dit produkt, så du kontinuerligt kan levere produktet med komponenter fra flere forskellige leverandører.

Kender du til én eller flere af disse udfordringer?

  • Mangel på komponenter, som forsinker din produktion.
  • Afhængighed af leverandører, som gør dine processer sårbare.
  • Omkostninger til vedligehold, som truer bundlinjen.

Måske er løsningen at tænke anderledes og arbejde med modularitet og iterativ produktudvikling gennem Multi Source Design-tilgangen.

“WE SUGGEST MERGING PRODUCT DESIGN AND SOURCING INTO A SINGLE PROCESS. THIS ACTIVELY ENGAGES THE SUPPLIER ECOSYSTEM AND HELPS UNLOCK FRESH VALUE IN THE DESIGN PROCESS”

EIB Investment survey 2021

Optimér produktionen og minimér risikoen

Multi Source Design
Handler om at bygge dynamik ind i et produkt, så man kontinuerligt kan levere sit produkt med komponenter fra flere forskellige leverandører.

Tilgangen bygger bro mellem indkøb, udvikling og produktion, så du får et 360- graders blik på din produktionsproces. På den måde bliver det tydeligt, hvor der er mulighed for at optimere værdikæden.

I Mjølner har vi igennem længere tid arbejdet på at udvikle Multi Source Design- tilgangen. Vi har udviklet produkter for vores kunder i fremstillingsindustrien i 35 år, og har set succeser og bump på vejen. Det har vi kogt ned til Multi Source Design tilgangen, som skaber rammerne for en værdifuld produktudvikling.

Og hvad betyder det så for dig?
Det betyder, at Mjølner kan afhjælpe nogle af de udfordringer, som produktionsvirksomheder bøvler allermest med i dag.

Download Multi Source Design e-bogen Download Multi Source Design e-bogen

Vi har skrevet en e-bog, der gennemgår den forandring, som udviklingsprocessen af fysiske, digitale produkter har gennemgået de senere år. Og som anviser en oplagt løsning på udfordringer som mangel på komponenter, leverandørafhængighed og høje omkostninger til vedligehold. 

E-bogen går i dybden med Multi Source Design-tilgangen og illustrerer, hvordan MSD kan skabe reelle og markante forandringer i din virksomhed.

Uafhængighed af leverandør
Modulære og fleksible produkter giver dig mulighed for at arbejde med alternative leverandører for produktets komponenter. Dette øger ikke bare din leveringsgaranti til gavn for din produktion og dine kunder, men giver dig tilmed en stærkere forhandlingsposition over for den enkelte leverandør.

Modulær produktudvikling
Hvor funktionalitet opbygges af komponenter eller en gruppe af komponenter, der som byggeklodser kan genbruges på tværs af produkter.

Ved at anvende i forvejen kendte komponenter optimeres test-processerne, og risikoen for fejl reduceres. Det modvirker dyre tilbagerulninger og giver langt mere rentable projekter.

Component replacement
Et tema, som fylder i de fleste virksomheder, der producerer fysiske, digitale produkter. Mangel på komponenter kan sætte en effektiv prop i selv de mest strømlinede processer, men Multi Source Design-tilgangen gør det muligt at finde alternative løsninger og fastholde momentum i produktionen

Platform til produktudvikling og produktopgradering

At Multi Source Design-tilgangen afhjælper klassiske udfordringer i produktudviklingen, er en god gevinst at høste. Men der følger også andre fordele med.

Når du arbejder med Multi Source Design, giver du dig selv mulighed for at udvikle nye produktvarianter med udgangspunkt i din nuværende produktportefølje. Du skaber så at sige en fleksibel og skalerbar platform, som gør udviklingen af de næste produkter samt vedligeholdelsen af allerede eksisterende produkter nemmere.

Multi Source Design-tilgangen giver dig mulighed for at lave nye produkter og produktopgraderinger – noget, som under normale omstændigheder er en omkostningstung affære.

Dermed har Multi Source Design-tilgangen en væsentlig økonomisk upside over tid. Det, du investerer i risikominimering og procesoptimering i dag, kommer tilbage i form af effektiviserede processer og styrket innovationskraft.

Har du et spørgsmål eller brug for mere information?

Giv Peter eller Lasse et kald

Peter Skorkjær Rickers

Client Executive

Lasse Skov

Business Development Manager
Mjølner logo