Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

End-to-end-projekter

Succesfulde digitale projekter begynder her

Tænk stort, start småt

Digitale projekter er ofte komplekse. Behovene kan udvikle sig undervejs, hvilket stiller store krav til vores fleksibilitet og evne til at tilpasse løsningen. Derfor tænker vi stort og starter småt i en agil udviklingsproces.

Helt konkret sætter vi indledningsvis et hold af specialister, som er med til at afklare behov og skitsere din løsning. Resultatet er en konkret plan for projektet. På den måde bygger vi fundamentet for, at du får en digital løsning, der opfylder brugernes behov – og er mulig at realisere teknisk inden for de aftalte økonomiske og tidsmæssige rammer.

End-to-end projekt for HedeDanmark End-to-end projekt for HedeDanmark

Mjølner fik luft under vingerne på dette softwareprodukt, som vi havde arbejdet med noget tid forinden. De løste opgaven på bedste vis ved at stille med et helt team, som dækkede en bred vifte af kompetencer; User Experience ekspertise, grafisk design, softwareudvikling og -arkitektur samt projektledelse af hele setuppet. God dialog samt et højt fagligt niveau hele vejen rundt skabte et succesfuldt resultat.

Christine Bonné Marx, IT & Digitalisation Partner, Hedeselskabet

Vi begyndte at sprinte før Google

Virker det, eller virker det ikke? Det skal vi hurtigt finde ud af, så vi ikke spilder vores tid og dine penge.

Hos Mjølner har vi mere end 35 års erfaring med at forvandle ideer til digitale løsninger. Vores erfaring er kogt ned i dét, vi kalder Mjølner-processen. For os er det et uvurderligt værktøj – for dig er det en garanti for, at vi kommer i mål til aftalt pris og tid.

End-to-end-projekter

Sådan bliver dit digitale projekt en succes

En af de gode ting ved at være 300+ digitale specialister er, at vi kan hjælpe dig end-to-end. Fra den første analyse til design, udvikling og vedligehold af din digitale løsning. For at sikre retning og resultater styrer vi projektet. Det er ideelt, hvis du på den ene side vil have et minimum af involvering og bekymring – og på den anden side maksimal værdi og sikkerhed.

Vi tager ansvaret. Og leverer resultatet.

Digital rådgivning omkring end-to-end projekter

1. Digital rådgivning

Hvilke behov skal vi løse? For hvem? Og hvordan kan vi bygge en løsning, som løser opgaven? Vores brede team af specialister stiller de svære spørgsmål, så vi opnår de gode indsigter. Resultatet er, at vi kan bygge en  arkitektur, hvor security by design er tænkt ind fra starten. Det giver en sikker løsning, der hjælper med at løse dine forretningsbehov.

Agil design og udvikling af digitale projekter

2. Agilt design og udvikling

Nu har vi defineret behov og specificeret din digitale løsning. Næste skridt er at designe den. Her arbejder vi efter en agil scrum-baseret model, hvor vi evaluerer, justerer og optimerer løsningens udseende, opførsel og specifikationer. Rundt om den agile proces har vi en stærk governance-struktur. Resultatet er en en effektiv og effektfuld proces, som tager dig fra prototype til launch.

Videreudvikling fremtidssikring af dit end-to-end projekt

3. Videreudvikling, vedligehold og fremtidssikring

Dit digitale produkt er ikke færdigt, bare fordi det er lanceret. Det skal udvikles og forfines i takt med, at nye behov og muligheder opstår. Vi sætter et dedikeret team af specialister til at varetage den kontinuerlige udvikling af dit digitale produkt – naturligvis med fokus på IT-sikkerheden.

Support og drift af dit digitale produkt

4. Drift & support

Dit digitale produkt skal udvikles – og driftes. Hvis du ønsker, kan vi stå for drift og support, så din løsning altid lever op til de seneste krav og behov – og du kan fokusere ressourcerne på andre opgaver.
Få hjælp til udvikling af digitalt projekt

Vi kan hjælpe dig, dér hvor du er

Nogle gange kommer vi ind i et projekt, når behovene står skarpt. Andre gange er vi fødselshjælper på idéen. Uanset hvilken vej du vælger, kan vi hjælpe dig sikkert i mål.

 1. Du har en ambition om at udvikle et digitalt produkt
 2. Du har et behov og en idé, som skal forfines og realiseres i et digitalt produkt
 3. Du sender et konkret projekt i udbud.

Se, hvordan vi hjælper fra start til slut

Der er mange grunde til, at kunder vælger os. Én af dem er, at vi forstår deres behov. Noget andet er, at vi kan omsætte forståelsen til digitale produkter, der gør en forskel i forretningen. Det kan du læse meget mere om i vores cases. • Skrappe krav giver unik mobil- og webapp til skovdrift

  Mjølner har udviklet et administrationssystem til HedeDanmarks LogStackPro-løsning, som løfter registreringsopgaven til et niveau, der lever op til både skovejernes forventninger og de skrappeste myndighedskrav i verden.

 • Digitaliseringsprojekt letter booking og administration

  Det har været ekstremt lærerigt at arbejde sammen med Mjølners meget kompetente team. Jeg har aldrig mødt så god kvalitet indbygget i en IT løsning helt fra starten. Der var høj kvalitet i både forretningsafklaringer, arkitektur, udviklingsprocesser og ikke mindst i koden.
 • App sikrer effektiv og sikker kommunikation

  Mjølner Informatics har udviklet en ny app, der sikrer effektiv og sikker kommunikation mellem personale og pårørende til ældre på plejecenter via chat og opslagsfunktioner. Appen er udviklet til både Android og iOS, og den muliggør krypteret kommunikation, der stemmer overens med GDPR-lovgivningen.
Mjølner er specialister indenfor end-to-end projekter Mjølner er specialister indenfor end-to-end projekter

Mjølner logo

“Vi ved, hvornår et projekt bliver svært, hvilket gør det hele lidt lettere. Med 35 års erfaring kan vi omsætte digitale ambitioner til konkrete løsninger – og vi sikrer, at du altid har hånden på rattet og prioriterer dine ønsker og behov.”

Peter Rickers, Business Unit Leader, Mjølner Informatics

Specialister på tværs af brancher

En af de gode ting ved at have eksisteret i mere end 35 år er, at vi har set og prøvet det meste. Forskellige teknologier, brancher og processer. Vi ved derfor, hvad der virker – og hvad der ikke gør. Se, hvordan vores brede vifte af specialister kan skabe succes inden for din branche.


Lad os tage en snak om dit næste projekt

Vi forløser og forvandler forretningsambitioner til konkrete digitale løsninger.

Michael Heegaard

Chief Sales Officer

Bliv ringet op

Mjølner logo