Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Utility and Energy Services

Vi sætter strøm til den grønne omstilling

Sort bælte i digitalisering af den grønne omstilling

Verden kalder på smartere løsninger. Løsninger, der hjælper os med at skabe en bedre og grønnere nutid og fremtid. Dem har vi udviklet i årevis. Eksempelvis arbejder vi tæt sammen med Energinet, Norlys og OK om digitalisering af den grønne omstilling.

Kunder kommer til os, når ambitionerne er store og kompleksiteten endnu større – og takket være vores 35+ års erfaring kan vi udvikle den software, der hjælper dig med at accelerere den grønne omstilling med nyskabende digitale løsninger og services.

Tre grunde til, at vi kan forsyne dig

Rådgivning om digitalisering og grøn omstilling
1.
Rådgivning

Vores specialister står aldrig alene. De har 300 knivskarpe kolleger at trække på. Sammen finder vi den bedste løsning, så du kan opfylde dine mål.

Stor faglighed på projekter indenfor energisektoren
2.

Bred faglighed

Vores faglighed er enormt bred – vi har softwareudviklere, UX’ere, arkitekter, projektledere og meget, meget mere.

Digitaliseringsprojekter til forsyningsbrancen
3.

Domæneviden

Vores rødder stikker langt ind i forskningsmiljøet, så vi tør godt sige, at vi har styr på teorien. Og vores kundeprojekter viser, at vi kan omsætte den til praksis.

Vi digitaliserer et grønnere Danmark

Der er mange grunde til, at kunder vælger os. Én af dem er, at vi forstår deres behov. Noget andet er, at vi kan omsætte forståelsen til digitale løsninger, der virkelig transformerer arbejdet med den grønne omstilling. Bare spørg Energinet.

Vi samarbejder med Energinet på en omfattende rammeaftale. Her er fokus på at udvikle software og bygge IT-arkitektur, der sikrer, at elnettet er stærkt nok til at understøtte omstillingen af Danmark til 100 % vedvarende energi. Det er en kæmpe opgave, som ikke kun kræver nogle af landets dygtigste specialister. Det kræver et pålideligt leveranceapparat, som sikrer fleksibilitet og fremskridt.

Digital trans­formation tilpasset jeres behov

I tæt samarbejde med jer kombinerer vi vores faglige viden med dyb domæneforståelse inden for forsyningskritisk software. Derfor bør du samarbejde med os, hvis du ønsker en effektiv og enkel proces. Vi skræddersyr dét setup, der passer bedst til jer – med udgangspunkt i en af to modeller.

model 1

Vi tager styringen

Her styrer vi projektet – fra start til slut. Vi stiller et hold af specialister, som sikrer, at vi scoper opgaven korrekt og bringer de rette kompetencer i spil til at levere en løsning, der opfylder dine behov. Efterfølgende kan vi sikre stabil drift og support.

Model 2

Du styrer projektet

Her styrer du projektet – vi leverer de specialister, du har behov for. Nogle ønsker en enkelt mand i en måned, andre et helt team. Hvordan hjælper vi dig bedst? Du bestemmer, vi leverer.

MELVA sikrer driftseffektivisering og energiforsyning

“Vi har i mange år indsamlet målerdata, som vi i dagligdagen bruger både i dialogen med vores kunder og i planlægningen af forsyningsnettet. Med MELVA sikrer vi en aktiv udnyttelse af disse data og er dermed i stand til at øge forsyningssikkerheden, finde store driftseffektiviseringer og bedre planlægge fremtidige udbygninger og prædiktiv vedligehold.”

Lars Kristensen, Entreprisechef hos RAH Service

Software, der udvikler nye muligheder

Hos Mjølner har vi mere end 35 års erfaring med at forvandle ideer til digitale softwareløsninger på tværs af brancher. Én af dem er forsyningsbranchen. Her hjælper vi førende aktører med at udvikle software, der understøtter udviklingen af vedvarende og bæredygtige energiformer. Det kan du se konkrete eksempler på nedenfor.

Udvikling af den digitale multiforsyningplatform MELVA

MELVA: optimer driften og reducer spild

MELVA er en digital multiforsyningsplatform til el, vand og varme, der hjælper forsyningsvirksomheder med at effektivisere driften og give privatforbrugere et bedre overblik over deres forbrug – takket være intelligent brug af forbrugsdata. 

Digitale track & trace løsninger til energibranchen

Track & trace af grøn strøm med blockchain

Er din grønne strøm egentlig grøn? I samarbejde med Energinet og Concordium, der er ekspert i blockchain-teknologi, har vi faciliteret design og arkitektur på en løsning, der kan bevise, hvor strømmen kommer fra. Det giver flere fordele – eksempelvis kan du verificere dine grønne energicertifikater og sikre 100 % transparens for forbrugerne.

Samarbejde med abstrakte digitale forretningsmuligheder

“Vores samarbejde med Mjølner om et Proof of Concept har været meget positivt. Vi er kommet fra nogle abstrakte forretningsmuligheder til en konkret og realiserbar prototype – og det har Mjølner i høj grad bidraget til. Vi er nu i gang med at teste prototypen i markedet, hvor vi inviterer aktører og resten af Danmark til at deltage. Indtil videre ser det lovende ud.”

Martin Lervad Lundø, adm. direktør, Energinet DataHub

Vores agilitet sikrer din stabilitet

Arbejdet med digitalisering følger sjældent en lineær køreplan. Nye behov opstår og udfordrer gamle arbejdsgange. Lige præcis derfor arbejder vi – når vi styrer projektet – ud fra en fast proces, der sikrer fleksibilitet og agilitet.

Helt konkret sætter vi et hold af specialister. Det er oftest en UX’er, en arkitekt, en projektleder og en test manager. Vi begynder med en workshop, hvor vi afdækker behov og muligheder. Her tænker vi stort, og bagefter bygger vi småt – enten i form af en POC eller MVP, så vi løbende sikrer, at produktet skaber værdi.

Den agile proces hjælper os med at lægge fundamentet for, at du får en digital løsning, der opfylder aktuelle behov, er mulig at realisere teknisk og sikrer optimal stabilitet i et omskifteligt digitalt landskab.

Få hjælp til dét, du har brug for

Alle vores kunder er forskellige. Fælles for dem er, at de har brug for en erfaren partner, der kan lytte, udfordre og eksekvere. Lyder det som dig? Tag fat i Jacob Damm eller Lasse Skov – så kan vi tale om dine udfordringer og ambitioner.

Jacob Damm

Business Development Manager

Lasse Skov

Business Development Manager

Bliv ringet op

Mjølner logo