Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Softwarekonsulenter

Få software­konsulenter, der tager ansvar for din løsning

Har du brug for skarpe og sympatiske software­konsulenter?

Hvis du har, er du landet det rigtige sted.

Hos Mjølner finder du nogle af landets bedste softwarekonsulenter – og de er klar til at løse lige præcis din udfordring. I mere end 35 år har vi arbejdet sammen med ambitiøse kunder, som alle er forskellige – og det samme er deres behov.

Nogle har brug for en konsulent i tre måneder. Andre søger et selvstændigt team. Derfor tager vi altid udgangspunkt i din konkrete udfordring, så vi kan sammensætte den leverancemodel, der passer allerbedst til dig og din forretning.

Få hjælp af nogle af Danmarks bedste softwarekonsulenter Få hjælp af nogle af Danmarks bedste softwarekonsulenter

“Vi oplever, at Mjølner forstår vores behov og finder de rette profiler med de rette kompetencer. Processerne er altid gnidningsfrie, og der er fuld transparens i samarbejdet.”

Morten Schröder, Domain Architect hos STARK

Sådan sikrer vi din succes

Folk kommer til os, fordi de har en udfordring. Nogle gange ligger løsningen lige for. Andre gange skal den graves frem. For at sikre dig det bedste match, følger vi altid vores gennemtestede proces.
Softwarekonsulenten afdækker dine behov
1.

Afklaring

Vi afdækker dine behov og udfordringer, så vi ved, hvad vi skal løse.

Vi matcher vores bedste softwarekonsulenter til dit dig
2.

Match

Vi finder det bedste match – enten en konsulent, som er fastansat hos Mjølner, eller en freelancer fra vores store netværk.

Vores software konsulent starter på opgaven
3.

Opstart

Vi udarbejder en kontrakt og skyder samarbejdet i gang. Din nye softwarekonsulent kan arbejde hos dig eller på en af vores lokationer i Jylland eller i København.
Vi følger løbende på softwarekonsulents arbejde og jeres forventninger
4.

Opfølgning

Vi taler løbende sammen for at sikre, at samarbejdet, kvaliteten og resultaterne lever op til dine forventninger.

Få hjælp til dét, du har brug for

Vores softwarekonsulenter er hamrende dygtige. Nu kan de blive dine kollegaer – lige så længe du ønsker. Tag fat i Michael – så finder vi den bedste løsning.

Michael Heegaard

Chief Sales Officer
Softwarekonsulenter til Bankdata Softwarekonsulenter til Bankdata

Mjølners konsulenter er fagligt stærke og dygtige til samarbejde, vidensdeling og til at se de store sammenhænge for de enkelte produkter. Derfor er Mjølner én af vores foretrukne leverandører på softwareområdet

Jesper Lund Klaris, Afdelingsleder, Bankdata

Din Mjølner-konsulent har 300 kollegaer i ryggen

Selv de dygtigste konsulenter kan få brug for et godt råd.

Derfor er vores interne samarbejde en kæmpe fordel for vores kunder. Helt konkret kan din softwarekonsulent sparre med 300 kloge Mjølner-kollegaer. Det sikrer, at vi kommer frem til den bedste løsning, så du kan opfylde dine mål.

Skal vi styre leverancen for dig?

Du har formentlig brug for dygtige folk. Nu. Dem kan vi levere. Det har vi, lettere forenklet, to modeller for.

Den første model er, at vi stiller et hold med de kompetencer, du har behov for. Vi leverer konsulenterne – du styrer dem.

Den anden model er, at vi tager ansvar for leverancen fra start til slut. Her sikrer vi levering af det færdige resultat inden for de rammer, vi aftaler.

Hvad kendetegner de bedste software­konsulenter?

De bedste konsulenter er fagligt dygtige – og i stand til at indgå og positivt bidrage til det team, de er en del af.

Når du samarbejder med vores konsulenter, får du mennesker på dit hold, som ved, hvordan man går til opgaven. Du får mennesker, som kan arbejde alene og sammen med andre – og som sikrer dig fremdrift fra dag ét.

Mjølner logo

“Hvad sker der i morgen? Det ved vi ikke. Derfor har du brug for en partner, der kan tilpasse sig dine behov. Hos Mjølner kan du starte med én softwarekonsulent og opgradere til et selvkørende team af specialister.”

Lasse Skov, Business Development Manager, Mjølner

Se, hvor vi gør en forskel

Der er mange gode grunde til, at kunder vælger os. Én af dem er, at de kommer sikkert i mål.

Når du samarbejder med os, står du på skuldrene af mere end 35 års erfaring og faglighed. Den store erfaring sikrer – i samspil med vores brede vifte af specialistkompetencer, fleksibilitet og høje skaleringskapacitet – at vi kan løfte og styre store opgaver. Dét kan du læse mere om i vores cases.



  • Platform, processer og modernisering ved Bankdata

    Da Bankdata ved indgangen til 2019 stod over for udviklingen af et nyt Formueoverblik til rådgivere, valgte it-virksomheden igen at samarbejde med Mjølner. Det nye samarbejde sendte to af vores kollegaer til Bankdatas udviklingskontor i Aarhus; en softwareudvikler og en -arkitekt.
  • Blockchain skal sikre grøn el i europæernes stikkontakter

    Med blockchain-teknologi vil Energinet give el-forbrugere et grønt valg. Målet er at sikre en differentiering mellem grøn og sort energi hele vejen fra energiens oprindelse gennem det komplekse energinetværk til de danske stikkontakter.

  • GRASPOR: Når pulsmåling og distance bare ikke er nok

    Skal du for alvor maximere din fysiske formåen, skal både iltmætning i den arbejdende muskulatur og muskelbelastning nærstuderes under fysisk udfoldelse. Det har Ohmatex skabt løsningen på: Mød sportsappen, GRASPOR.

Karriere

Bliv freelancer i Mjølner

I dag samarbejder vi med flere hundrede freelancere, som løser spændende opgaver for vores mange ambitiøse kunder.

Som freelancer repræsenterer du Mjølner. Vi har derfor en enorm interesse i, at du leverer fantastiske resultater. Her er nøglen, at du har det godt. Derfor sørger vi for at skabe det rette match – og vi spørger altid, om vi må sende dit CV til en potentiel kunde.

Specialister på tværs af brancher

En af de gode ting ved at have eksisteret i mere end 35 år er, at vi har set og prøvet det meste. Forskellige teknologier, brancher og processer. Vi ved derfor, hvad der virker – og hvad der ikke gør. Se, hvordan vores brede vifte af specialister kan skabe succes inden for din branche.

Lad os tage en snak om dit næste projekt

Vi forløser og forvandler forretningsambitioner til konkrete digitale løsninger.

Michael Heegaard

Chief Sales Officer

Bliv ringet op

Mjølner logo