Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Digitaliseringsrådgivning

Vores digital­iserings­rådgivning styrker din forretnings succes

Digitaliserings­rådgivning sætter retning

Alt for mange digitale projekter fejler. Det kan der være flere gode grunde til. Én af dem er, at løsningen ikke løser brugernes behov.

Helt konkret bygger man en løsning, som ikke svarer til forretningens behov og måden, mennesker bruger produktet på. Det er spild af både tid og penge. Hvis du vil undgå det, er vores digitaliseringsrådgivning den oplagte løsning for dig og din forretning.

Digitaliseringsrådgivning for Tryg

Vi har haft et overordentligt positivt samarbejde med Mjølner om dette it-projekt. De er teknisk dygtige og meget agile i deres tilgang til digitalisering. Jeg har oplevet, at der er leveret en meget høj kvalitet i løsningen

Jytte Vadmand Adelmark, Direktør, Trygs Vækstcentre

KOM RIGTIGT FRA START MED DEN RETTE RÅDGIVNING

Hos Mjølner kan du få hjælp med dine projekter fra A til Å – lige fra den indledende ideudvikling til implementering, drift og support af din løsning.

I første omgang skal vi bygge det rette fundament. Derfor tilbyder vi digitaliseringsrådgivning, hvor vi kortlægger brugernes behov og afdækker din forretnings udfordringer og muligheder. På den måde binder vi mennesker, forretning og teknologiske muligheder sammen i udviklingen af en konkret digital idé.

Med den agile proces erstatter vi mavefornemmelser med konkret viden. Det minimerer risikoen for fejl og tilbageløb i projektet og sikrer, at du får en digital løsning, der gør dine brugere gladere og din forretning stærkere.

Sådan finder vi

Den rigtige digitale løsning

Hvilke behov skal vi løse? For hvem? Og hvordan kan vi bygge en løsning, som klarer opgaven? Sammen med jer finder vi svar på de svære spørgsmål. Det gør vi ved at følge en fast proces.

Processen består af fem trin, som hver især giver os større indsigt og tegner omridset af det endelige mål.

1. Afklaring

Vi faciliterer en eller flere brugerinvolverende workshops for at afklare, hvilke behov og udfordringer du skal løse. Her deltager et team af Mjølner-specialister – herunder en UX’er og en arkitekt – og relevante interessenter fra din virksomhed. Afklaringen sætter retning for dit digitale projekt og sikrer, at det opfylder dine forretningsmæssige mål.

2. Inspiration

Hvad er egentlig muligt? Vores specialister præsenterer konkrete cases og teknologier, som kan hjælpe os med at tænke stort og bryde med vanetænkningen. Her bringer vi ofte eksempler ind fra andre brancher, som giver kan-man-virkelig-det-oplevelser. Inspirationen skaber fundamentet for, at vi kan udvikle en innovativ og effektfuld digital løsning, der matcher de behov, vi afklarede tidligere.

3. Ideudvikling

Med mere end 35 års erfaring ved vi, at de mest effektive digitaliseringindsatser starter i det små, men rummer de store visioner. Derfor fokuserer vi på at omsætte dine behov og store tanker til konkrete visioner og realiserbare ideer. Det sikrer, at vi kommer hurtigt i gang og skaber tydelige resultater.

4. Arkitektur & wireframing

For at teste og kvalificere ideerne, arbejder vi – i lille skala – på funktionalitet, interaktion og design. Du får en konkret skitse af løsningen og en forklaring af, hvordan den opfylder brugernes og andre interessenters behov. Skitsen kan være en prototype, eksempler på design eller konkrete brugerrejser. Fælles for mulighederne er, at vi leverer en konkret leverance, du og dine kollegaer kan forholde sig til. Det er også her, du får et estimat på tid og økonomi.

5. Realisering

Hvordan kommer du godt videre herfra? Hvis du ønsker det, kan vi udvikle, designe og drifte din digitale løsning. På den måde kommer du sikkert i mål med dit digitale projekt.

Se, hvordan vi hjælper fra start til slut

Der er mange grunde til, at kunder vælger os. Én af dem er, at vi forstår deres behov. Noget andet er, at vi kan omsætte forståelsen til digitale produkter, der gør en forskel i forretningen. Det kan du læse meget mere om i vores cases.  • Digitaliserings­projekt letter booking oG ADMINISTRATION

    Det har været ekstremt lærerigt at arbejde sammen med Mjølners meget kompetente team. Jeg har aldrig mødt så god kvalitet indbygget i en IT løsning helt fra starten. Der var høj kvalitet i både forretningsafklaringer, arkitektur, udviklingsprocesser og ikke mindst i koden.
  • Digital patientstue sætter gigtpatienten i centrum

    Da Dansk Gigthospital skulle flytte til nye moderne lokaler i Sønderborg, havde de en ambition om at det ikke kun var lokalerne, der skulle være banebrydende. De ville have en løsning, der skulle bidrage til at sætte patienten i centrum af eget forløb.

  • Innovativ digital tolkeløsning for visionær startup

    Den visionære startup virksomhed, NEMConnect, tilbyder kommuner, tolke og borgere en brugervenlig tolkeløsning og -app, der gør det muligt og let at tildele og gennemføre tolkeservices.
Digitaliseringsrådgivning giver de bedste digitale løsninger

God rådgivning giver bedre digitale løsninger

Er du træt af digitale evighedsprojekter? Det forstår vi godt.

Når du samarbejder med os, får du en effektiv proces med solide resultater. Nøglen er at få en god begyndelse.

Derfor har vi et gennemprøvet katalog af delopgaver, som dit dedikerede team af specialister løser for dig. Skridt for skridt. Teamet består eksempelvis af en UX’er og arkitekt, som sikrer, at vi fokuserer på de rigtige udfordringer – og bygger en arkitektur, der kan realiseres teknisk indenfor de aftalte økonomiske og tidsmæssige rammer.

Lasse Skov

Mjølner logo

“Hos Mjølner tror vi på, at små skridt kan tage dig et stort skridt i den rigtige retning – og med vores digitaliseringsrådgivning sørger vi for, at du og dit digitale projekt bevæger sig sikkert mod opfyldelsen af din forretnings behov.”

Lasse Skov, Business Development Manager, Mjølner

Specialister på tværs af brancher

En af styrkerne ved at have eksisteret i mere end 35 år er, at vi har set og prøvet det meste. Forskellige teknologier, industrier og processer. Vi ved derfor, hvad der virker – og hvad der ikke gør. Se, hvordan vi kan skabe succes indenfor din branche.

Lad os tage en snak om dit næste projekt

Vi forløser og forvandler forretningsambitioner til konkrete digitale løsninger.

Michael Heegaard

Chief Sales Officer

Bliv ringet op

Mjølner logo