Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Bankdata

MOBIL-BANK TIL CFO PÅ FARTEN

En eksklusiv app til forretningskunder

Bankdata’s kunder havde et behov for en app eksklusiv for erhvervskunder. De bad derfor Mjølner om at udvikle en mobilbankløsning, som kunne fungere som et ledelsesværktøj til travle CFO’er.
Gennem teknisk ekspertise, samarbejde og et partnerskab bygget på tillid, udviklede vi Bankdata’s Business app Mobilbank Erhverv til iOS og Android. En mobil-bank for CFO’er på farten.

Branche:

Finance & Retail

Vi leverede:

Softwarekonsulenter

Teknologi:

Apps, Interface design

Udfordringen

Gennem teknisk ekspertise, samarbejde og et partnerskab bygget på tillid, udviklede vi Bankdatas Business app, Mobilbank Erhverv, til iOS og Android. En mobil-bank til CFO’er på farten.

Bankdata er en it-organisation med mere end 650 ansatte. De leverer digitale bankløsninger til 11 danske banker, f.eks. Sydbank og Jyske Bank. De 11 banker udgør ejerne af Bankdata.

Den 18. juni 2015 udgav Bankdata appen Mobilbank Erhverv til iOS. Siden da har de fået meget få klager fra sine mange brugere, hvilket indikerer en høj kvalitet af appen. Senere udgav Bankdata appen til Android. Det lader til, at Android-brugere er lige så tilfredse med appen som iOS-brugerne er.

Bankdata udgiver succesfuld app til Android. Billedet viser Sydbanks løsning.

Et ledelsesværktøj til den travle cfo

Med Mobilbank Erhverv kan forretningskunderne fra de 11 banker kontrollere deres konti og godkende betalinger, når de er på farten.
Bankdata’s kunder havde et behov for en app, der var eksklusiv for erhvervskunder. Bankdata bad derfor Mjølner om at udvikle en mobilbankløsning, som kunne fungere som et ledelsesværktøj til travle CFO’er.

“Mjølners ekspertise, mangfoldighed og viden om vores organisation gjorde processen med at udvikle Mobilbank Erhverv problemfri og fleksibel. Den positive feedback fra brugerne er et vidnesbyrd om Mjølners evne til at udvikle solide digitale bankløsninger.”

Thomas Nis Westergaard, Project Manager, Bankdata


TYDELIGT OVERBLIK OVER OPGAVER

Som forberedelse til vores udvikling af Mobilbank Erhverv, har Bankdata lavet en omfattende analyse af deres brugere. De har interviewet de fremtidige brugere af appen for at få indsigt i deres behov.
Dette har givet os et meget godt udgangspunkt for at udvikle en app, der lever op til brugernes forventninger.
En af funktionerne i Mobilbank Erhverv er “Godkend Betalinger”. Det viser kun de betalinger, som brugerne har et mandat til at godkende, og giver derfor et klart overblik over opgaver.
Dette adskiller sig fra Netbank Erhverv, hvor du ser alle virksomhedens betalinger, der skal godkendes.

GODT PARTNERSKAB

“Vores fortsatte samarbejde med Mjølner er værdifuldt for vores forretning. Vi er imponerede over deres arbejde og har allerede startet nye Mobilbank Erhverv-projekter sammen.” 

Thomas Nis Westergaard, Project Manager, Bankdata

TEKNISK ERFARING, SAMARBEJDE OG TILLID

Vi har en langsigtet mobiludviklingsaftale med Bankdata, der manifesterer sig i et fortsat partnerskab bygget på færdigheder og tillid. Det gode samarbejde og indsigt i deres organisation og løsninger var en stor del af projektets succes.

Løsning designet til Jyske Bank.

Om kunden

Bankdata er en it-organisation med mere end 650 ansatte. De leverer digitale bankløsninger til 11 danske banker, f.eks. Sydbank og Jyske Bank. De 11 banker udgør ejerne af Bankdata.

Flere referencer fra Finance & RetailSkal vi matche dine behov med vores softwarekonsulenter?

Det er gratis at spørge – så ring til os, og lad os sammen finde den rigtige løsning for jer.

Joachim Skov

Business Development Manager

Bliv ringet op

Mjølner logo