Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Ohmatex

Appen til den ambitiøse sportsudøver

GRASPOR er en sportsapp til iOS og Android og et tilhørende sleeve med sensor. I appen forbindes de to, og en kalibrering sikrer så præcise resultater for din træningsmåling som muligt.

Med en ambition om at komme hurtigere ind i testfasen måtte Ohmatex finde en kompetent samarbejdspartner, der kunne sætte yderligere fart på udviklingen. Her faldt valget på Mjølner.

Branche:

Media

Vi leverede:

Softwarekonsulenter

Teknologi:

Apps, Data insights, Interface design, User experience

For den ambitiøse sportsudøver er måling af puls, tid og distance ikke nok.

Skal du for alvor maximere din fysiske formåen, skal både iltmætning i den arbejdende muskulatur og muskelbelastning nærstuderes under fysisk udfoldelse. Det har Ohmatex skabt løsningen på: Mød sportsappen, GRASPOR.

Højteknologisk performance-tracking til den ambitiøse sportsudøver

Ohmatex’ app og sensorsleeve, GRASPOR, giver ambitiøse sportsudøvere mulighed for at monitorere træningspas med meget stor detaljegrad. Du kan bruge resultaterne live, men også analysere din udvikling historisk. Dermed får du et højteknologisk forspring i træningslokalerne og på landevejen.

GRASPOR er en sportsapp til iOS og Android og et tilhørende sleeve med sensor. Dit sensorsleeve monteres på låret med hudkontakt, og appen installeres på en tilhørende enten iOS eller Android smartphone.

I appen forbindes de to, og du guides som det første gennem et par kalibreringsøvelser, der sikrer så præcise resultater for din træningsmåling som muligt.

Foruden at måle puls, distance og træningstid, som så mange andre fitnesstrackere på markedet, kan GRASPOR måle både blodets iltmætning og muskelbelastning.

For den ambitiøse sportsudøver er det størst mulige iltoptag målet, da vores udholdenhed og performance er en-til-en afhængige at blodets iltmætning. Samtidig er muskelbelastningen en afgørende faktor for din performance, særligt med skadesforebyggelse og de langsigtede mål for øje.

Services:

“Samarbejdsformen har været både agil og overskuelig samt flyttet vores perspektiv. Mjølners store erfaring med app-udvikling og fokus på at tænke brugsscenarier har givet vores egne udviklere ny viden, der er værdifuld i vores hverdag. Det er vi rigtig glade for.”

Henrik Søgaard, tidligere R&D Manager hos Ohmatex

Ohmatex er verdensmestre i at koble elektronik og tekstiler

Ohmatex’ arbejde redder brandmænd, når de er for optagede af at redde dig til at passe på sig selv, og fiskere når de er faldet overbord. Og med Ohmatex’ hjælp kan European Space Agancy’s astronauter holde sig i form trods vægtløshed.

Listen over samarbejdspartnere og livskritiske projekter er imponerede hos Ohmatex, der er en dansk pionér inden for intelligente tekstiler, grundlagt i 2004.

Deres hold er et tværfagligt mix af elektronik-, biomedicin-, tekstil-, industrielt design- og softwareeksperter. Alle arbejder de med rådgivning inden for deres fagområde.

Hurtigt fra idé til færdig app med et agilt projektforløb

GRASPOR er vokset ud af de teknologier Ohmatex har udviklet i et projekt for ESA og er et spin-off, hvor rumteknologi blev til sportsteknologi. Grundet ambitionen om at komme hurtigere ind i en testfase måtte Ohmatex se sig om efter en kompetent samarbejdspartner, der kunne sætte yderligere fart på udviklingen.

Med to mobiludviklere på opgaven, en projektleder og en digital designer fik Ohmatex holdet, der skulle til for at løbe deres GRASPOR i mål til rette tid og sted.

Brugerfokus har været fyrtårnet i projektledelsen og har sikret, at prioritering blev lagt formålstjenesteligt og desuden bidraget til løbende justeringer til det indledende oplæg fra Ohmatex’ side.

“Målet var at få GRASPOR hurtigt fra idé til produkt, og som et mindre team var tiden ikke vores bedste ven. Mjølner var de rette til at hjælpe os og arbejdede tæt sammen med vores egne udviklere. Vi er meget tilfredse med den fokuserede og dedikerede indsats, der resulterede i en launch-klar iOS og Android app.”

Henrik Søgaard, tidligere R&D Manager hos Ohmatex

Blandt andet blev grafen, der illustrerer iltmætningsgraden i løbet af et træningspas, forfinet med diverse interaktionsmuligheder i forlængelse af arbejdet med brugerscenarier. Et arbejde Mjølners projektleder drev i samarbejde med Ohmatex’ egen User Experience-ekspert.

GRASPOR skal styrke Ohmatex’ position i markedet

Ideen til GRASPOR opstod hos Ohmatex’ dygtige team, der så et hul i markedet som deres teknologier kunne dække. Med involvering af Mjølner fik Ohmatex den partner, de havde brug for til at realisere GRASPOR til rette tid og sted.

Målet for Ohmatex er, med GRASPOR, at positionere sig på markedet med en performancetracker til den ambitiøse sportsudøver. GRASPOR forventes at komme på markedet i efteråret 2020.

Vejen er lagt for GRASPOR 2.0

Mens denne første version af GRASPOR i bedste agile stil er et testprodukt, er arbejdet med 2.0 sideløbende igangsat. Platformen til GRASPOR 2.0 er dermed også lagt. Ohmatex’ videre arbejde med GRASPOR 2.0 er således blevet styrket i samarbejdet med Mjølner.

Om kunden

Ohmatex er verdensmestre i at koble elektronik og tekstiler. Ohmatex’ arbejde redder brandmænd, når de er for optagede af at redde mennesker til at passe på sig selv, og fiskere når de er faldet overbord. Og med Ohmatex’ hjælp kan European Space Agancy’s astronauter holde sig i form trods vægtløshed. Listen over samarbejdspartnere og livskritiske projekter er imponerede hos Ohmatex, der er en dansk pionér inden for intelligente tekstiler, grundlagt i 2004.

Flere referencer fra MediaSkal vi matche dine behov med vores softwarekonsulenter?

Det er gratis at spørge – så ring til os, og lad os sammen finde den rigtige løsning for jer.

Michael Heegaard

Chief Sales Officer

Bliv ringet op

Mjølner logo