Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Danske Commodities

MARKEDSLEDENDE SOFTWARE PÅ ENERGIMARKEDET

Rekruttering af de rigtige kompetencer på det rigtige tidspunkt er en af de største udfordringer for Danske Commodities, der er fordoblet i størrelse hver 11. måneden siden deres grundlæggelse. En måde at håndtere denne udfordring på er ved at bruge Mjølner softwarekonsulenter. Mjølners softwarekonsulenter sikrer fleksibilitet og konsistens for Danske Commodities.

Branche:

Utility & Energy Services

Vi leverede:

Softwarekonsulenter
Top Back

En nøglerolle i DC-vækst

Mjølner spiller en central rolle i Danske Commodities’ vækst. Vi hjælper den internationale energitrader med at udvikle software, som giver en klar konkurrencemæssig fordel.

Danske Commodities er en uafhængig international energitrader, der blev grundlagt i 2004. På projekttidspunktet beskæftigede virksomheden mere end 400 medarbejdere og handlede i mere end 30 lande.

SOFTWARE OG IT SOM DIFFERENTIATOR

It og software spiller en afgørende rolle i Danske Commodities’ værdiskabelse. Danske Commodities bruger it til at optimere ledelse og processer. Og vigtigst af alt: de bruger it til at give deres handelsaktiviteter en konkurrencemæssig fordel.

Kombinationen af ​​handelskendskab og intelligente it-systemer er nøglen til deres succes:

 • “Vi går ikke på kompromis med kvalitet for at opnå kvantitet. Mjølner deker vores kernetilgang til professionel og agil softwareudvikling. Dette gør Mjølner til vors foretrukne leverandør. Deres konsulenter giver os friheden til at skalere efter behov, mens vi bibeholder den kvalitet, der er vores kendetegn.”

  Rasmus Lundgaard, CIO, Danske Commodities

 • “Vi optimerer og kvantificerer vores trading knowhow via software. Tilpasset software gør det muligt for os at træffe afgørende beslutninger på en brøkdel af et sekund og differentierer os derved fra vores konkurrenter. “

  Rasmus Lundgaard, CIO, Danske Commodities

  Skalering efter behov

  Rekruttering af de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt er en af ​​de største udfordringer for Danske Commodities, da de er fordoblet i størrelse hver 11 måneder siden deres grundlæggelse. En måde at håndtere denne udfordring er ved at bruge Mjølner konsulenter.

  Den første Mjølner-softwarekonsulent hos Danske Commodities startede i april 2013. På projekttidspunktet arbejdede 12 konsulenter på Danske Commodities hovedkvarter.

  AGILITET ER ESSENTIELT

  Energimarkedet er big business i et hæsblæsende tempo. Markedet ændres hvert minut, og dermed også behovet for tilpasset software.

  At arbejde i dette meget omskiftelige miljø kræver at alle dine kompetencer er i spil, og det er vigtigt at anvende dem på den rigtige måde på det rigtige tidspunkt.

  “Jeg har været i Danske Commodities i fire måneder nu og har allerede arbejdet på fem projekter, der bruger omkring ti forskellige teknologier. Jeg gør brug af en bred vifte af mine kompetencer, og når mine evner ikke rækker længere, har jeg et stærkt back-up team af it-kyndige hos Mjølner. “

  Christian Stenz, Senior Software Architect, Mjølner Informatics

  Mjølners konsulenter sikrer fleksibilitet og konsistens for Danske Commodities. Og med Mjølners erfaring og kompetencer har det et vindende set-up.

  Om kunden

  Danske Commodities (DC) is an international trader of energy-related commodities such as electricity, gas, and climate market products. The company is domiciled in Aarhus, Denmark. DC currently has offices in Aarhus, the United Kingdom (London), Germany (Hamburg) and Turkey (Istanbul). The company is active in over 35 European countries and employs around 300 people.

  Flere referencer fra Utility & Energy Services  Skal vi matche dine behov med vores softwarekonsulenter?

  Det er gratis at spørge – så ring til os, og lad os sammen finde den rigtige løsning for jer.

  Joachim Skov

  Business Development Manager

  Bliv ringet op

  Mjølner logo