Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Vestas

Brugercentreret og salgbar software

Vestas har i længere tid bevæget sig mod mere brugercentreret softwareudvikling. Deres nye webapplikation – Vestas Online Enterprise (VOE) – er et godt eksempel. Med et team på tre – en brugeroplevelseskonsulent, en digital designer og en softwareudvikler – støttede Mjølner Vestas’ arbejde med brugeroplevelsen, interface appel og software integration.

Branche:

Utility & Energy Services

Vi leverede:

Softwarekonsulenter

Teknologi:

Apps, Digital transformation, Interface design, User experience

Løsningen

VOE giver kunderne mulighed for at overvåge deres parkers output ved hjælp af brugercentreret prioritering af data. Med et simpelt design og en intuitiv navigation får kunderne nemt både historisk- og realtidsforståelse af afkastet af deres vindkraft-investeringer.

Et web-baseret SCADA system

VOE er et webbaseret SCADA-system, der giver anlægsejere og andre brugergrupper en let KPI-oversigt.

Applikationen er rettet mod en bredere brugergruppe end den typiske ekspertbruger med dybdegående teknisk indsigt. I denne brugergruppe finder du ejere af mindre vindparker, måske endda en landmand med kun en enkelt turbine.

Disse brugere har ikke brug for dybe analyseværktøjer. De skal simpelthen vide, om turbinen kører problemfrit og leverer den lovede forsyningsmulighed.

Nye brugergrupper

Med nye brugergrupper medfølger nye krav. Vestas henvendte sig til Mjølner, da de havde brug for støtte til at undersøge og matche disse krav.

Med et team på tre – en User Experience konsulent, en digital designer og en softwareudvikler – støttede Mjølner Vestas’ arbejde med brugeroplevelsen, interface appel og software integration.

“Mjølners konsulenter har øget brugeroplevelsen af ​​vores applikation betydeligt. Vores domæne viden og deres tekniske evner har virkelig gjort vores teamwork perfekt, og de kom hurtigt fremad.”

Rasmus Tarp Vinther, Director of Plant Applications, Vestas

Software som et selvstændigt produkt

At se software som et individuelt produkt frem for standardudstyr, bringer nye perspektiver på bordet.

For at overbevise potentielle kunder om at købe softwaren skal den være brugercentreret, effektiv og tiltalende. Mjølners viden om teknologi og brugere blev et værdifuldt aktiv her.

Ud over funktionalitets fordele ved mere tilpasset software er der også branding potentialer.

Når software bliver mere brugercentreret, bygger det tættere kundeforbindelser og styrker kundeloyalitet på grund af den værdi, som den tilpassede service giver.

“Mjølners konsulenter har været gode at arbejde sammen med. Deres professionalisme og entusiasme gjorde det til en fantastisk oplevelse, hvor vi samlede nye indsigter undervejs.”

Rasmus Tarp Vinther, Director of Plant Applications, Vestas

Om kunden

Vestas Wind Systems A/S er en dansk producent, sælger, installatør og servicer af vindmøller. Vestas blev grundlagt i 1945, og fra 2013 er det verdens største vindmøllefirma. Virksomheden driver produktionsanlæg i Danmark, Tyskland, Indien, Italien, Rumænien, Storbritannien, Spanien, Sverige, Norge, Australien, Kina og USA og beskæftiger over 21.000 mennesker globalt.

Flere referencer fra Utility & Energy ServicesSkal vi matche dine behov med vores softwarekonsulenter?

Det er gratis at spørge – så ring til os, og lad os sammen finde den rigtige løsning for jer.

Lasse Skov

Business Development Manager

Bliv ringet op

Mjølner logo