Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Media

Digitale løsninger, der styrker bruger­oplevelserne i medie­branchen

Det handler om at gøre livet lidt lettere

Vi udvikler digitale løsninger, der hjælper mennesker i dagligdagen.

Eksempelvis har vi udviklet en streaming-app, der er så intuitiv, at dine kunder kan finde yndlingsserien, mens de halvsover på sofaen. Selvbetjeningsløsninger, der gør det lettere at få hurtigt internet. Supportløsninger, der hjælper dine kollegaer med at forvandle sure kunder til glade kunder. Og en dating-app, der gør det lidt lettere at finde kærligheden – bare for at nævne et lille udpluk af vores mange digitale løsninger målrettet mediebranchen.

Specialister indenfor udvikling af digitale løsninger i mediebranchen

Leder du efter digitale specialister med domæneviden?

Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Mjølner er vi mere end 300 højtspecialiserede kollegaer, hvoraf en stor del af dem har mange års erfaring med udvikling af specifikke løsninger til mediebranchen. Det betyder, at vi sætter lige præcis dét hold, der matcher dine behov og kan sikre, at projektet opfylder dine forretningsmål.

Udvikling af teknisk projekt med dating.dk

“Projektet med Mjølner er umiddelbart et teknisk projekt, men det er samtidig meget mere end det. Vi havde en klar idé om, hvad vi ville, men lige fra første dag har Mjølner leveret input på et niveau, der gjorde, at jeg hurtigt kunne se, at de skulle med i alle projektets faser.”

THOMAS GRAM, TIDLIGERE PRODUCT OWNER HOS DATING.DK

Der er en digital løsning på de fleste udfordringer

Vores kunder i mediebranchen har vidt forskellige behov. Så hvad hjælper vi dem med? Det kan du se tre eksempler på nedenfor.

Data­migrerering

Mangler I overblik over kunder og produkter? Vi kan hjælpe med at konvertere og samle data i ét Business Support System (BSS).

Selvbetjening

Skal det være lettere at være kunde hos jer? Vi kan styrke jeres selvbetjening, så det fx er enkelt at opgradere sine produkter, hvilket resulterer i bedre kundeoplevelser.

Apps

Vil I tættere på kunderne? Vi kan udvikle apps, som matcher jeres og – ikke mindst – brugernes ønsker og behov.

Skal vi tage en snak om dit næste digitale projekt?

Alle vores kunder er forskellige. Fælles for dem er, at de har brug for en erfaren partner, der kan lytte, udfordre og eksekvere.

I de seneste år har vi udviklet en lang række løsninger til mediebranchen. Lige fra streaming-apps til selvbetjeningsløsninger. Nu kan det komme dig og din forretning til gode. Tag fat i Lasse Skov, så kan vi tale om dine udfordringer og ambitioner.

Lasse Skov

Business Development Manager

Digitale løsninger, der taler sammen med dit BSS

Hvis din virksomhed har et BSS – altså et Business Support System – ved du, hvor afgørende det er for jeres evne til at organisere og strømline processer. Det er hjertet for jeres kundeoplevelser – og omdrejningspunktet for flere af vores løsninger.

Helt konkret udvikler vi systemer og løsninger, som kan kommunikere med dit BSS. Det indebærer eksempelvis datamigrering. Arbejdet sikrer en enklere kommunikation mellem din virksomhed og dine kunder, hvilket er fundamentet for at kunne tilbyde bedre kundeoplevelser.

Digitale produkter til mediebranchen

Se, hvordan vi hjælper andre

Der er mange grunde til, at kunder vælger os. Én af dem er, at vi forstår deres behov. Noget andet er, at vi kan omsætte forståelsen til digitale produkter, der gør en forskel i forretningen. Det kan du læse meget mere om i vores cases.

35 års erfaring med digitalisering i medie branchen

Stå på skuldrene af 35 års erfaring

Tilbage i 1988 blev Mjølner Informatics stiftet af en række ambitiøse folk fra Aarhus Universitet. Der er sket meget siden dengang, men ambitionen er den samme: Vi udvikler førende digitale løsninger, der har mennesker i centrum – og som gør forretninger stærkere.

I 2022 blev vi selv meget stærkere, da vi blev en del af Norlys. I dag huser vi mere end 300 søde, skarpe og sympatiske kollegaer, som alle er med til at skrive de næste kapitler i historien om Mjølner – og digitaliseringen af din forretning.

Lad os tage en snak om dit næste projekt

Vi forløser og forvandler forretningsambitioner til konkrete digitale løsninger.

Jacob Damm

Business Development Manager

Bliv ringet op

Mjølner logo