Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Otometrics

Hurtig respons med embedded user interface

Med det nye høretest apparat, MADSEN Zodiac, ønskede Otometrics at bringe mere kontrol, selvtillid og effektivitet til øreundersøgelser.

For at opnå dette krævede den nye MADSEN Zodiac et hurtigt svarende farvedisplay, der kunne modtage input fra fysiske ‘én-funktion’-knapper.

Branche:

Manufacturing

Vi leverede:

Digitaliseringsrådgivning

Teknologi:

Digital transformation, Embedded user interface development, Interface design

Udfordringen

Med den nye MADSEN Zodiac høretest apparat ønskede Otometrics at bringe mere kontrol, selvtillid og effektivitet til øreundersøgelser. 

For at opnå dette, krævede den nye MADSEN Zodiac et hurtigt svarende farvedisplay, der modtog input fra fysiske ‘én-funktion’-knapper.

Responsivt display til MADSEN Zodiac.

Da instrumentet skulle bruges af høreapparatfolk over hele verden, skulle displayet understøtte flere sprog sammen med grafik, der var let at forstå og navigere.

Otometrics blev interesseret i TouchGFX, et software framework udviklet af Mjølner, og startede deres evaluering for at vurdere, om det ville være det rigtige match for dem:

“Ved at bruge den gratis evalueringsversion fandt vi, at TouchGFX indeholdt alle de grafiske evner, der var nødvendige for at skabe et responsivt display til vores nye MADSEN Zodiac. TouchGFX PC-simulatoren var en stor hjælp, da det gav os mulighed for hurtigt at teste TouchGFX og udvikle et ‘Proof-of-Concept’.”

Peter Ilsøe, Firmware Developer, Otometrics

OVERBEVIST AF EN ‘PROOF-OF-CONCEPT’

Da TouchGFX tilbyder nem tilpasning, kunne Otometrics udvikle en GUI, der matchede deres mærke og krav til nem brug, herunder behovet for at generere udskriftsrapporter til den integrerede printer.

Det var meget nemt for os at tilføje en ny udvikler til projektgruppen og gøre ham effektiv med det samme. Da TouchGFX bruger standard C ++-sprog, kunne han oprette TouchGFX-kode på ingen tid. Takket være TouchGFX med sin brug af C ++, klar struktur og nem tilpasning af udseende og følelse, er det samlede antal timer, der er realiseret på GUI-delen, overraskende mindre end budgetteret.

Peter Ilsøe, Firmware Developer, Otometrics

Den nye MADSEN Zodiac blev udgivet i april 2016. Teknologien slår konkurrenternes og har modtaget gode anmeldelser fra markedet. Deres næste version er allerede under udvikling med opdateringer, der omfatter støtte til ‘højre til venstre’ sprog.Få mere at vide om TouchGFX, der i dag er ejet af STMicroelectronics.

Om kunden

Otometrics er en verdensledende leverandør af høre- og balanceinstrumenter og software i over 85 lande. Otometrics leverer computerbaserede audiologiske, otoneurologiske og vestibulære instrumenter og lydrum til at høre og balancere plejepersonale verden over.

Flere referencer fra ManufacturingSkal vi matche dine behov med vores softwarekonsulenter?

Det er gratis at spørge – så ring til os, og lad os sammen finde den rigtige løsning for jer.

Michael Heegaard

Chief Sales Officer

Bliv ringet op

Mjølner logo