Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Jeff rowland

Unikt design til Jeff Rowlands hi-fi

Mjølner designer og leverer en digital oplevelse med TouchGFX

Jeff Rowland ønskede en brugervenlig ‘touch-control’, der skaber en sofistikeret digital oplevelse i overensstemmelse med deres sanselige indflydelse og nuværende produktlinjer.

Med en brugerorienteret tilgang, designede Mjølners Innovation & Design-team brugergrænsefladen i overensstemmelse med moderne brugeres behov for en intuitiv ‘touch-control’.

Branche:

Manufacturing

Vi leverede:

Softwarekonsulenter

Teknologi:

Digital transformation, Embedded user interface development, Interface design

Udfordringen

Jeff Rowland Design Group er et anerkendt amerikansk firma, der producerer højkvalitets stereo, forstærkere og mere til lydkendere over hele kloden.

Deres nye forstærker, Daemon, har en digital grænseflade, og Jeff Rowland valgte Mjølner til at designe og levere en digital oplevelse, der matcher deres verdensklasse brand. Målet var at skabe et unikt og tidløst interface, der skaber en brugeroplevelse, der matcher Jeff Rowlands roste lydkvalitet.

“Jeg har vores ‘brand’ kært. At finde partnere, som vi kan stole på med ‘brand’-specifikke projekter, er svært. Mjølner leverede til vores høje standarder. Kombinationen af ​​brugeroplevelse, design, hardcore embedded kodning og TouchGFX-frameworket var præcis det, vi havde brug for.”

Jeff Rowland, CEO, Jeff Rowland Design Group

Jeff Rowlands R&D-partner, Thomas Holm fra det danske firma Holm Acoustics, var Jeff Rowlands projektleder, og det var ham, der spottede Mjølner som en potentiel partner.

BLANDING AF DEN DIGITALE OG SANSELIGE OPLEVELSE

Jeff Rowland ønskede en brugervenlig ‘touch-control’, der skaber en sofistikeret digital oplevelse i overensstemmelse med deres sanselige indflydelse og nuværende produktlinjer. Med en brugerorienteret tilgang, designede Mjølners Innovation & Design-team brugergrænsefladen i overensstemmelse med moderne brugeres behov for en intuitiv ‘touch-control’.

Jeff Rowlan

Interface med brugervenlig ‘touch-control’.

Daemon præsenterer Hi-Fi entusiaster og stereofiler for forbløffende teknik, der passer perfekt til Jeff Rowlands udseende og legendariske lyd.

Blandt de mest betydningsfulde produkter

Den absolutte lyd noterede Jeff Rowland Daemon blandt de mest betydningsfulde produkter, der blev introduceret på Munich High End-showet. Her er noget af det, der blev sagt:Jeff Rowlan Jeff Rowlan

“Trenden mod ikke-kompromis integrerede forstærkere har sikkert nået sit højdepunkt med Daemon fra Jeff Rowland. Brugergrænsefladen er en 7 “x 5″ touch-screen, der ser ud til at være yderst gennemtænkt. Det fedeste ‘touch’ er et solidt aluminium volumenhjul monteret i lejer, der giver det følelsen af ​​en bankboks’ tromler.”

EN KOMPROMISLØS LØSNING FRA JEFF ROWLAND DESIGN GROUP

Soundstage Global elskede Jeff Rowland Daemon og anerkender det som en kompromisløs løsning til at forenkle top-level multi-komponent lydsystemer:

“Uden at blive overgjort, har Jeff Rowland Design Group frigivet sin Daemon-integreret forstærker, og – utroligt – det er et endnu mere intimiderende forslag. Frontpanelet har en stor, smuk 7″ 5″ touch-screen interface.”

Om kunden

Jeff Rowland Design Group er et anerkendt amerikansk firma, der producerer højkvalitets stereo, forstærkere og mere til lyd-entusiaster over hele kloden.

Flere referencer fra ManufacturingSkal vi matche dine behov med vores softwarekonsulenter?

Det er gratis at spørge – så ring til os, og lad os sammen finde den rigtige løsning for jer.

Lasse Skov

Business Development Manager

Bliv ringet op

Mjølner logo