Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Bilbasen.dk

Blændende iPad app til Bilbasen

Udviklingen af en simpel, smuk og intuitiv iPad app

I december 2012 præsenterede Bilbasen Mjølner for en udfor­dring. De havde brug for hjælp til udviklingen af deres nye iPad app, og det skulle være hurtigt. Påsken er højsæson for køb og salg af brugte biler i Danmark, hvilket satte en naturlig deadline. Modtagel­sen i App Store og fra eBay’s interna­tionale organisation var overvæld­en­de, hvilket cementerer værdien af et stærkt og åbent partnerskab.

Branche:

Finance & Retail

Vi leverede:

Softwarekonsulenter

Teknologi:

Interface design, User experience

Udfordringen

I december 2012 præsenterede Bilbasen Mjølner for en udfordring. De havde brug for hjælp til udviklingen af deres nye iPad app, og det skulle være hurtigt. Påsken er højsæson for køb og salg af brugte biler i Danmark, hvil­ket satte en naturlig deadline.

eBay, ejer af Bilbasen, har et kompetent in-house iOS-hold, men tiden var knap, og deres egne ressourcer var afsat til andre vigtige pro­jekter på det tidspunkt.

Baseret på en eksisterende iPhone-app hjalp Mjølner Bilbasen med udviklingen af en iPad app til køb og salg af brugte biler. Modtagel­sen i App Store og fra eBay’s internationale organisation var overvældende, hvilket ce­men­terer værdien af et stærkt og åbent part­ner­skab.

Oprettelsen af Bilbasens iPad app fulgte Mjølners velprøvede proces. Et kernepunkt i denne proces er et meget tæt samarbejde mellem udviklere og designere med et stærk og fælles fokus på kundernes og brugernes behov.

Et værdiskabende samarbejde

Partnerskabet mellem eBay og Mjølner er meget tæt og effektivt, og det omfatter både projekter med Bilbasen og DBA. eBay er en meget lydhør partner, der deler Mjølners fokus på at overholde deadlines og holde informa­tions­flowet højt. Sidstnævnte gør os fleksible, hvilket er et nøgleparameter ved levering af et platformspecifikt produkt af høj kvalitet – til tiden. Bilbasens iPad app er et godt eksempel på dette.

Reklamer for appen blev vist på dansk TV, men frugterne af eBay / Mjølner-samarbejdet sås også uden for de danske grænser. Hvert år holder eBay Motors et stort internationalt topmøde. I leverance året tog General Mana­ger for eBay Danmark, Morten Heuing, iPad-appen med til topmødet. Her fik appen god respons fra hans internationale kolleger.

Du kan læse 5-stjernede anmeldelser og få din egen fantastiske brugeroplevelse ved at down­loade Bilbasens iPad app her.

“Vi var meget stolte af at kunne præsentere appen, og den posi­tive feedback var overvæld­en­de. Mine kollegaer var enige om, at vores bilsøgningsapp til iPads leverer en af ver­dens bed­ste brugeroplevelser!”

Morten Heuing, General Manager, eBay Denmark

Om kunden

BilBasen.dk er en online markeds­plads for køb og salg af alle typer nye og brugte biler, campingvogne, vare­vogne og busser. BilBasen har i til­læg til almindelige reklamer for bilsalg også en auktion hvor det er mu­ligt at sælge biler til højeste bydende blandt mere end 2000 regi­stre­re­de forhand­lere. Hver måned besøger mere end 450.000 brugere BilBasen.dk i hen­hold til FDIM, Interactive Media Association.

Flere referencer fra Finance & RetailSkal vi matche dine behov med vores softwarekonsulenter?

Det er gratis at spørge – så ring til os, og lad os sammen finde den rigtige løsning for jer.

Joachim Skov

Business Development Manager

Bliv ringet op

Mjølner logo