Nordania – leasing gjort nemmere

Home / Nordania – leasing gjort nemmere

Project Details

Nordania

2011

Apps Finans

Nordanias kunder er ofte på farten, når de har brug for service og assistance. Bag rattet kan der være langt til nærmeste computer og derfor ønskede Nordania at tilbyde sine tjenester på mobile platforme. Her kom Springfeed ind i billedet.

Hvor Springfeed* har haft hånd om udvikling, har LBi stået for koncept og original grafik. In2Media har stået for grafikken til version 2.

Baggrund

Nordania er et dansk leasingselskab med mere end 40 års erfaring i branchen og er en del af Danske Bank-koncernen.

Nordania tilbyder finansiering af driftsmidler, herunder leasing af biler, varebiler og lastvogne, til virksomheder og private i Danmark og resten af Norden.

Nordanias kunder er derfor om nogen ofte på farten, når de har brug for service og assistance. Bag rattet kan der være langt til nærmeste computer og derfor ønskede Nordania at tilbyde sine tjenester på mobile platforme. Her kom Springfeed ind i billedet.

Hvor Springfeed har haft hånd om udvikling, har LBi stået for koncept og original grafik. In2Media har stået for grafikken til version 2.

Løsningen

Nordania appen gør relevant information tilgængelig for bilister i nødstilfælde. Det omfatter for eksempel visning af nærmeste tankstation eller værksted. Appen hjælper dig også med at huske hvor du har parkeret din bil, og hvornår din p-billet udløber.

Du kan se dagens tilbud fra Nordania ved at ryste din smartphone. Hvis du er kunde hos Nordania, kan du logge ind og se informationer om din bil samt din leasingaftale. Appen fungerer både for private kunder og for erhvervskunder samt folk, der endnu ikke er Nordania kunder.

Nøgleelementer

  • Brugerprofil med log-in
  • Information, leasingaftale og dagens tilbud
  • Lokalisering af tankstation eller værksted
  • Lokalisering af parkeret bil
  • Oplysning om p-billet

*Springfeed er et dansk app-bureau med hovedsæde i København. I 2019 blev Springfeed opkøbt af Mjølner Informatics A/S.

The client

Nordania er et dansk leasingselskab med mere end 40 års erfaring i branchen og er en del af Danske Bank-koncernen. Nordania tilbyder finansiering af driftsmidler, herunder leasing af biler, varebiler og lastvogne, til virksomheder og private i Danmark og resten af Norden.

Contact

Sales at Mjølner Informatics

sales@mjolner.dk,

Contact Sales at Mjølner Informatics for more information on how we can help you

Contact Sales at Mjølner Informatics