Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Nordania

Leasing gjort nemmere

Nordanias kunder er ofte på farten, når de har brug for service og assi­stan­ce. Bag rattet kan der være langt til nær­meste computer og derfor ønskede Nordania at tilbyde sine tjenester på mobile platforme. Her kom Springfeed ind i billedet. Hvor Springfeed* har haft hånd om udvikling, har LBi stået for koncept og original grafik. In2Media har stået for grafikken til version 2.

Branche:

Finance & Retail

Vi leverede:

Digitaliseringsrådgivning

Teknologi:

Apps

Baggrund

Nordania er et dansk leasingselskab med mere end 40 års erfaring i branchen og er en del af Danske Bank-koncernen.

Nordania tilbyder finansiering af driftsmidler, herunder leasing af biler, varebiler og last­vog­ne, til virksomheder og private i Danmark og resten af Norden.

Nordanias kunder er derfor om nogen ofte på farten, når de har brug for service og assi­stan­ce. Bag rattet kan der være langt til nær­meste computer og derfor ønskede Nordania at tilbyde sine tjenester på mobile platforme. Her kom Springfeed ind i billedet.

Hvor Springfeed har haft hånd om udvikling, har LBi stået for koncept og original grafik. In2Media har stået for grafikken til version 2.

Løsningen

Nordania-appen gør relevant information til­gængelig for bilister i nødstilfælde. Det om­fatter for eksempel visning af nærmeste tank­station eller værksted. Appen hjælper dig og­så med at huske hvor du har parkeret din bil, og hvornår din p-billet udløber.

Du kan se dagens tilbud fra Nordania ved at ryste din smartphone. Hvis du er kunde hos Nordania, kan du logge ind og se informa­tio­ner om din bil samt din leasingaftale. Appen fungerer både for private kunder og for er­hvervskunder samt folk, der endnu ikke er Nordania kunder.

Nøgleelementer

  • Brugerprofil med log-in
  • Information, leasingaftale og dagens tilbud
  • Lokalisering af tankstation eller værksted
  • Lokalisering af parkeret bil
  • Oplysning om p-billet

*Springfeed er et dansk app-bureau med ho­vedsæde i København. I 2019 blev Springfeed opkøbt af Mjølner Informatics A/S.

“Vi har haft et godt samarbejde med Springfeed*. En af deres styr­ker er deres dybe kendskab til de forskellige teknologiers muligheder og begrænsninger. Samtidig er de gode til at sætte sig i slutbrugerens sted, såvel som de hurtigt forstår kundens forretning.

Springfeed* har ud­vist stor ansvarlighed og evne til konstruktiv dialog i forhold til alle faser af projektet, og man kan derfor være sikker på, at kunden får den bedste løsning både på kort og lang sigt.”

Daniel Poulsen, Account Manager, LBI

Om kunden

Nordania er et dansk leasingselskab med mere end 40 års erfaring i bran­chen og er en del af Danske Bank-koncernen. Nordania tilbyder finan­siering af driftsmidler, herunder lea­sing af biler, varebiler og lastvogne, til virksomheder og private i Danmark og resten af Norden.

Flere referencer fra Finance & RetailSkal vi matche dine behov med vores softwarekonsulenter?

Det er gratis at spørge – så ring til os, og lad os sammen finde den rigtige løsning for jer.

Michael Heegaard

Chief Sales Officer

Bliv ringet op

Mjølner logo