Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Toimo

Platform til tolkebrugere og tolke

Toimo er en platform, der skaber overblik for tolkebrugere og tolke. Med Toimo kan man som tolkebruger logge på platformen og finde den rette tolk. På samme måde kan man som tolk logge på og få overblik over ledige opgaver, ligesom man kan etablere kontakt til tolkebrugere.

Branche:

Media

Vi leverede:

Softwarekonsulenter

Teknologi:

Apps

Baggrund

Indtil nu har tolkebrugere skullet i kontakt med mange firmaer og selvstændige tolke, for at kunne finde en ledig tolk. Men hvordan gør man bookingen smartere med den teknologi, der allerede bliver brugt til at gøre hverdagen nemmere for mange? Dette spørgsmål stillede Toimo sig selv, og besluttede at udvikle en platform, der skaber et større overblik for både brugere og tolke.

Med Toimo kan du som tolkebruger logge ind på hjemmesiden og finde præcis den tolk, du har brug for. Måske har du brug for en tolk med en bestemt kompetence, eller måske søger du efter en specifik tolk, som du i forvejen kender og føler dig tryg ved?

Er du derimod tolk, hjælper Toimo dig med at få et overblik over ledige opgaver og sætter dig i kontakt med tolkebrugerne, så du kan få opgaver. Kort sagt sørger Toimo for tolke til alle brugere og opgaver til alle tolke.

“Det er ingen hemmelighed, at vores idé har været yderst kompleks at udvikle. Specielt i begyndelsen, at skulle danne sig et billede af vores vision og det marked vi befinder os i. Men Springfeed* har formået at skabe en fornem MVP model af Toimo – en model vi i teamet er godt tilfredse med.

Vi har nydt et meget professionelt samarbejde med Springfeed, som har givet sig tid til at forstå os og vores tanker. Springfeed* har vores varmeste anbefalinger.”

Jakob Gade, CEO, Toimo ApS

Løsningen

Toimo gør det muligt at matche tolk og tolkebruger  – hvor som helst og når som helst.

Som tolkebruger kan du oprette en profil, indtaste lokation og tolkebehov. Derefter vises en liste med mulige match, og du kan herefter sende en forespørgsel. Lige så snart din forespørgsel er accepteret, får du en besked. Du kan også lægge opgaven i en pulje, hvor den første tolk, der matcher dine ønsker, kan tage den.

Som tolk giver løsningen dig mulighed for at se, hvem der har brug for netop din hjælp. Desuden kan du finde andre ledige opgaver, som endnu ikke er accepteret. For at du som tolk kan få dit arbejdsliv til at passe bedst muligt med fritid og familietid, er der ligeledes en kalender, der gør det muligt at indtaste hvilke dage og tidsrum, du kan arbejde.

Toimo tror på, at det frie tolkevalg skaber det bedste match mellem tolkebruger og tolk – og at det skal være så nemt som muligt.

Nøgleelementer:

  • Booking af tolke og tolkebrugere.
  • Planlægning.
  • Administration af bevillinger.

*Springfeed er et dansk app-bureau med hovedsæde i København. I 2019 blev Springfeed opkøbt af Mjølner Informatics A/S.

Om kunden

Toimo skaber kontakt mellem tolke og tolkebrugere via en myndighedsuafhængig platform. De opgaver, som brugerne lægger på platformen, bliver efterfølgende via Toimo bevilliget af en række forskellige myndigheder, således at tolke og tolkebrugere kan fokusere på selve tolkningen.

Flere referencer fra MediaSkal vi matche dine behov med vores softwarekonsulenter?

Det er gratis at spørge – så ring til os, og lad os sammen finde den rigtige løsning for jer.

Michael Heegaard

Chief Sales Officer

Bliv ringet op

Mjølner logo