Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Forlaget Fortuna

FORLAGET FORTUNA GØR DEN DAGLIGE PLANLÆGNING TIL EN LEG MED FAMILYPLAN

Forlaget Fortuna, der står bag den patenterede familiekalender FamilyPlan, kom til os med ønske om at tilbyde deres populære familiekalender på mobile enheder.
Det resulterede i FamilyPlan-appen, der skulle have den samme funktionalitet og brugervenlighed, som i sin printede form.

Branche:

Media

Vi leverede:

End-to-end projekter

Teknologi:

Apps

Baggrund

Forlaget Fortuna står bag det originale koncept, der ligger til grund for deres patenterede familiekalender FamilyPlan fra år 2000. Kalenderen er et populært redskab til at holde styr på familie og skolegang i det danske land og er den største af sin slags herhjemme. Den er udarbejdet med brugervenlighed og funktionalitet i højsædet for at kunne give det optimale overblik over mærkedage, aftaler og aktiviteter for travle, moderne børnefamilier. Kalenderen er blandt andet kendt for sine tilhørende klistermærkeark, folde-ud skemaer og tillægsfunktioner.

Tendensen til digitalisering af familielivet i indsatsen på at gøre hverdagen nemmere og mere overskuelig er lige i tråd med formålet bag FamilyPlan. Derfor blev vi opsøgt af Forlaget Fortuna, der kom til os med et ønske om at tilbyde sin familiekalender på mobile enheder med den samme funktionalitet og brugervenlighed som i sin printede form.

Løsningen

FamilyPlan appen tilbyder familiekalenderens funktionalitet direkte på mobile platforme. Der kan oprettes brugerprofiler for op til syv familiemedlemmer i kalenderen. Kalenderfunktionen indeholder mulighed for at oprette personlige mærkedage og aftaler samt for at tilføje og samle børnenes skoleskemaer. Brugerne kan derudover oprette to-do-lister tilknyttet særlige aktiviteter samt modtage notifikationer med påmindelser efter ønske.

Brugerne kan også oprette indkøbslister, livretter og madplan. Madplanen kan dannes på baggrund af livretter, og ingredienslisten fra madplanen kan synkroniseres med indkøbslisten. Al aktivitet i appen deles med de andre brugerprofiler – hele familien holdes orienteret. Synlighed af forskellige elementer for andre brugere kan tilpasses efter ønske.

Nøgleelementer:

  • Fælles familiekalender
  • Delt to-do-liste
  • Delt madplan
  • Delt indkøbsliste
  • Brugerdefinerede notifikationer

Om kunden

Forlaget Fortuna står bag den patenterede familiekalender, FamilyPlan fra år 2000. Kalenderen er et populært redskab blandt mange familier, som bruger den til at holde styr på familiens dagligdag og planer. FamilyPlan er den største af sin slags herhjemme.

Flere referencer fra MediaSkal vi matche dine behov med vores softwarekonsulenter?

Det er gratis at spørge – så ring til os, og lad os sammen finde den rigtige løsning for jer.

Peter Skorkjær Rickers

Client Executive

Bliv ringet op

Mjølner logo