Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Mettler Toledo

Brugervenligt user interface til præcisionsvægt

Udvikling af grafisk brugergrænseflade og design af software-arkitektur

Mjølner og vores søsterselskab Draupner Graphics hjalp Mettler Toledo med udvikling af den grafiske brugergrænseflade (GUI) til en af deres præcisionsbalancer.

Vi integrerede GUI-rammen, TouchGFX, med Mettler Toledos eksisterende software for at opnå avanceret grafik med øjeblikkelig respons.

Branche:

Manufacturing

Vi leverede:

Softwarekonsulenter

Teknologi:

Embedded user interface development, Interface design

Udfordringen

Mettler Toledo er en global leverandør af præcisionsinstrumenter og -tjenester. Til dette særlige projekt ønskede de at oprette et brugervenligt, state-of-the-art produkt med et visuelt stort, hurtigt og præcist GUI.

Raffinering af eksisterende GUI elementer.

BRUG AF TOUCHGFX GUI RAMME

Efter at have evalueret funktionerne og mulighederne i TouchGFX, besluttede Mettler Toledo at bruge GUI-rammen som en integreret del af deres eksisterende software. Dette var for at maksimere udførelsen af ​​deres Arm Cortex-M hardware og øge deres GUI udviklingsproces.

GUI med god ydeevne

“TouchGFX gør det nemt for os at oprette GUI’er med stor ydeevne og fremragende grafik på forskellige skærmstørrelser. Når du kender det grundlæggende, er det en meget kraftfuld ramme, der muliggør hurtig udvikling med et topmoderne produkt som slutresultat.” 

Software Project Manager, Mettler Toledo

INTEGRERING AF TOUCHGFX I METTLER TOLEDO’S RAMME

Udover at deltage i den omfattende GUI-udvikling og design af softwarearkitekturen, har vi hjulpet Mettler Toledo med at integrere TouchGFX i deres egne rammer.

En af Mjølners TouchGFX-udviklere arbejdede på stedet i seks måneder på Mettler Toledos hovedkvarter i Schweiz, hvor han raffinerede eksisterende GUI-elementer i TouchGFX.

DELT KODE-BASE FOR FORSKELLIGE SKÆRMSTØRRELSER

At skabe store og komplekse applikationer er altid en udfordrende opgave. En vigtig overvejelse for Mettler Toledo var antallet af forskellige skærmstørrelser. Vi reducerede tiden til at tilpasse grafik og GUI vedligeholdelse ved at oprette en fælles kodebase for alle de forskellige skærmstørrelser.

Da Mettler Toledo havde brug for en brugervenlig og intuitiv menu, var sparring og justering på tværs af fagområder afgørende for at skabe et succesfuldt produkt.

Mettler Toledo har nu et TouchGFX-baseret produkt, som de er meget tilfredse med.

VIL DU VIDE, HVAD TOUCHGFX KAN GØRE FOR DIT NÆSTE GUI-PROJEKT?

Besøg TouchGFX.com ved at klikke nedenfor og lær mere om mulighederne.

Du er også meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit projekt.

Om kunden

Mettler Toledo er en global leverandør af præcisionsinstrumenter og -tjenester. Til dette særlige projekt ønskede de at oprette et brugervenligt, state-of-the-art produkt med et visuelt stort, hurtigt og præcist GUI.

Flere referencer fra ManufacturingSkal vi matche dine behov med vores softwarekonsulenter?

Det er gratis at spørge – så ring til os, og lad os sammen finde den rigtige løsning for jer.

Michael Heegaard

Chief Sales Officer

Bliv ringet op

Mjølner logo