Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

PsiControl

Optimeret UI-design på PsiControls Hardware

Verdensklasse GUI-design til PsiControls nyeste demo-enhed.

Mjølner Informatics udviklede design af højeste kvalitet, klar til im­ple­men­tering på PsiControls nyeste demo-enhed, beregnet til ud­stilling på tek­niske messer i hele Europa. Resultatet var en flot demo med et iPhone-lig­nende udseende, implementeret på om­kostningseffektiv hardware.

Branche:

Manufacturing

Vi leverede:

End-to-end projekter

Teknologi:

Embedded user interface development, Interface design, User experience

Belgiske PsiControl udvikler og producerer skræddersyede Human Machine Interfaces (HMI) og fjernbetjeninger. De fokuserer på at skabe det bedst mulige forhold mellem god brugeroplevelse og pris. Derfor valgte de at arbejde sammen med Mjølner Informatics, en ekspert i platformsoptimering med verdens­klasse UI-design.

Realiser dit hard­wares potentiale med UI-design

Opgaven for Mjølner var en animeret HMI-demo med en buet touch-screen. Udfor­drin­gen var at skabe et særpræget design til de­moens grafiske brugergrænseflade (GUI). Designet skulle inkludere ’swipe’, ’scroll’ og ’drag’ muligheder, og så var touch-screenen buet.

Målet var at illustrere og realisere potentialet i PsiControls hardware; hvad kan et sofis­ti­ke­ret design gøre for et stykke hardware?

Jo, sammenlign det med, hvad en god film gør for et tv. Det realiserer dets potentiale og ska­ber en magisk oplevelse. Det gør Mjølner med smukt design, klar til at implementere på om­kostningseffektiv hardware.

Perfekt design med maksimal ydeevne

“Mjølner skabte verdensklasse design og im­plementering af avanceret grafik med maksi­mal ydeevne på vores energieffektive hard­ware display. Vi står tilbage med en fantastisk brugervenlig og grafisk oplevelse på vores enhed – et produkt, der vil imponere vores kun­der, “siger PsiControls produktchef, Jan Servaes.

Samarbejdet med PsiControl gik let via Skype-møder. Da designet var tæt på færdig, blev der planlagt en Skype-session, så PsiControls produktchef kunne gennemgå designet. “Det er perfekt. Komplimenter til Mjølners UI designere – de er meget talent­fulde,” sagde han.

Derefter var det færdige produkt hurtigt klar til fremvisning på en stor tech-messe i Frank­furt.

“Mjølner skabte verdensklasse design og implementering af avanceret grafik med maksimal ydeevne på vores energief­fek­tive hardware display. Vi står tilbage med en fantastisk bru­gervenlig og grafisk oplevelse på vores enhed – et pro­dukt, der vil imponere vores kunder.”

Jan Servaes, Product Manager, PsiControl

Om kunden

PsiControl er et belgisk selskab, en del af Picanol-koncernen, markeds­leder i vævemaskiner. PsiControl ud­vikler og producerer special­frem­stil­lede controllere, HMI og touch-enhe­der. PsiControl integrerer facili­teter til design af controllere sammen med in-house elektronisk pro­duk­tion og montering.

Flere referencer fra ManufacturingSkal vi matche dine behov med vores softwarekonsulenter?

Det er gratis at spørge – så ring til os, og lad os sammen finde den rigtige løsning for jer.

Lasse Skov

Business Development Manager

Bliv ringet op

Mjølner logo