Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Velux

En brugervenlig fjernbetjening til ovenlysvinduer

En komplet makeover af VELUX-fjernbetjeningen

I flere år har VELUX produceret en fjernbetjening til deres pro­dukter. Selvom kunderne var i stand til at bruge den grundlæg­gende funk­tio­nalitet, formåede kun meget få at ud­nytte den funktionalitet, der tilbydes i fjernbetje­ningen fuldt ud. VELUX og Mjølner gennemførte en komplet makeover af VELUX fjern­be­tjeningen, hvor vi forvandlede det eksisterende produkt til en touch-baseret og moderne fjernbetjening, der bruges af kunder verden over.

Branche:

Utility & Energy Services

Vi leverede:

Digitaliseringsrådgivning

Teknologi:

Digital transformation, Embedded user interface development, Interface design, User experience
Velux remote

Udfordringen

VELUX og Mjølner gennemførte en komplet makeover af VELUX fjernbetjeningen, hvor vi forvandlede det eksisterende produkt til en touch-baseret og moderne fjernbetjening, der bruges af kunder verden over.

Mjølner blev bedt om at udføre en bruger­centreret designproces med en vision om at skabe en enhed, der ville opfylde de høje for­ventninger fra VELUX’ mangfoldige kunde­base. Processen kombinerede en række aktiviteter i hele Europa. Dette omfattede fokusgrupper, feltstudier i kundernes hjem, online ønskværdighedsundersøgelser og brugervenlighedstest af prototyper.

Under denne proces skabte og tilrettede Mjølner iter­ativt skitser, wireframes, grafiske mock-ups og prototyper i overensstemmelse med de etablerede krav, baseret på brugernes og VELUX-interessenternes behov. Det iter­ative og agile forløb sikrede, at funktio­nali­teten i den endelige VELUX fjernbetjening matchede brugernes behov og anvendelses­scenarier.

VELUX fjernbetjeningen

Control design that significantly improves interaction.

Et stærkt samar­bej­de med effektive design­værktøjer

Udformningen og udviklingen af den nye fjernbetjening blev udført i samarbejde med en bred vifte af VELUX-interessenter, fra marketing, kommunikation og manual­forfattere til produktejere, udviklere og ingeniører. Dette omfattende samarbejde sikrede, at de mange interfaces i fjern­betjeningen var i overensstemmelse med VELUX-koncernens over­ord­nede strategi.

For at optimere kommunikationen mellem de mange involverede interessenter skabte Mjølner et sæt effektive designværktøjer, såsom brugerprofiler, prototyper og en front-end-specifikation. Disse tjente til at forankre diskussioner på en måde, der gjorde de adresserede problemer mere håndgribelige over for de involverede aktører.

I samarbejde med VELUX blev designværk­tøjerne integreret i den tekniske specifikation og i arbejdet blandt Mjølners udviklere. Dette sikrede at den grafiske brugergrænseflade blev udviklet med en opmærksomhed på detaljen.

Om kunden

VELUX-koncernen er kendt for at være et innovativt firma dedikeret til at forbedre indeklimaet med dagslys og frisk luft gennem taget. VELUX tilbyder en bred vifte af tagvinduer og ovenlysvinduer. De leverer også originale komponenter til partnere, der arbejder med solskærmning af tagvinduer.

Flere referencer fra Utility & Energy ServicesSkal vi matche dine behov med vores softwarekonsulenter?

Det er gratis at spørge – så ring til os, og lad os sammen finde den rigtige løsning for jer.

Lasse Skov

Business Development Manager

Bliv ringet op

Mjølner logo