Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Ceribell

Grafisk brugergrænseflade (GUI) til medicinsk enhed

Mjølner hjælper Ceribell med TouchGFX

Mjølner er amerikanske Ceribells im­plementator og support af TouchGFX grafisk brugergrænseflade (GUI) på deres bane­bryd­ende medicinske ud­styr. Det er et EEG-system, som kan bruges af enhver sundhedsudbyder til diagnosticering inden for få minutter af mulige slagtilfælde.

Branche:

Manufacturing

Vi leverede:

Softwarekonsulenter

Teknologi:

Embedded user interface development

Grafiske brugergrænseflader er en stor trend i industrier over hele verden, og det er med god grund. Brugere i dag er ‘forkælet’ med fan­tastiske touch screens og grafik via deres smartphones. Men der er en grund til at smart­phones er dyre, og få virksomheder har råd til at implementere disse funktioner på al deres hardware.

Softwaren TouchGFX har ændret alt dette. TouchGFX blev opfundet i Mjølner Informatics, og i dag implementerer vi TouchGFX til virk­somheder over hele verden.

Mjølner er den ver­dens­ledende TouchGFX-imple­men­tator

TouchGFX er et brugervenligt grafisk C ++ værktøj, der giver kunderne mulighed for at ska­be revolutionerende indbyggede grafiske brugergrænseflader (GUI’er) med avanceret grafik og maksimal ydeevne på energieffektiv hardware.

Mjølner er den verdensledende TouchGFX-implementator, da produktet oprindeligt blev opfundet under vores tag, men senere blev solgt til STMicroelectronics. I dag har Mjølner et tæt samarbejde med ST, og vi hjælper kun­der over hele verden med implementering af TouchGFX på deres hardware.

Ceribell er en Silicon Valley tech virksomhed, der har opfundet et produkt med potentiale til at revolutionere medicinal industrien. Pro­duk­tet Ceribell muliggør tidlig diagnose af ikke-krampagtige slagtilfælde. Tidligere har det ofte været for tidskrævende at detektere, om en patient oplever potentielt kritisk an­falds­aktivitet. Med Ceribell kan enhver sund­heds­udbyder opdage anfald og iværksætte korrekt behandling straks – og derved for­hin­dre stor risiko for permanent hjerneskade.

Vi introducerer Ceribell Rapid Response EEG, et system designet til brug af enhver sundhedsudbyder til opsætning og visitation af slagtilfælde inden for få minutter.

“TouchGFX og implemen­te­rings­support leveret af Mjølner har været medvirkende til at gøre det muligt for Ceribell at skabe en intuitiv brugerop­le­vel­se til vores enhed. Dette giver vores brugere mulighed for at fokusere på at behandle deres pati­en­ter i stedet for at kæmpe med besværligt og ikke-bruger­ven­ligt udstyr.”

Raymond Woo, CTO, Ceribell

Intuitiv brugerop­level­se og omkost­nings­effek­tiv hardware

En af hovedværdierne ved Ceribell er, at det skal være brugervenligt og let at navigere. Der­for var en hurtigt responderende touch screen med tydelig og letforståelig grafik af­gørende. Samtidig måtte produktet ikke gå over budgettet for medicinske faciliteter, så meget dyr hardware var no-go. Her kommer TouchGFX ind i billedet.

Mjølner hjalp Ceribell med udviklingen af GUI i TouchGFX. Implementering af mockups, til­føjelse af funktionaliteter, gennemgang og fejlsøgning var nogle af de nødvendige op­ga­ver, som Ceribell var afhængig af Mjølner til at klare.

Samarbejdet har været problemfrit, og Mjølner fortsætter med at tilføje værdi til Ceribells banebrydende produkt.

Med den Mjølner-implementerede TouchGFX-brugergrænseflade har Ceribell-enheden nu vundet flere designpriser; prisen ’Best in Show’ Medical Design Excellence samt prisen Good Design Award.

Ceribell EEG-systemet er designet til enhver sundhedsudbyder til hurtig opsætning og visitation.

“Vi har den tekniske ekspertise til at hjælpe kunder over hele verden med implementering af TouchGFX – en enormt værdi­skabende software, der mulig­gør brugervenlighed på omkost­ningseffektiv hardware.

Vi mener, at det er det absolut bedste svar på det spørgsmål, som mange virksomheder over hele ver­den stiller sig selv: Hvordan kan vi imødekomme vores kun­ders forventninger om høje standarder fra dyre smart­phones og på samme tid ikke gå over deres og vores egne bud­getter?”

Søren Thestrup, projektleder, Mjølner Informatics

Om kunden

Ceribell is focused on making elec­troencephalography (EEG) widely ac­cessible, more efficient, and more cost-effective to improve the diag­nosis and treatment of patients at risk for seizures. They’ve created and validated an FDA cleared instant EEG system that does not require an EEG technologist or specialist interpreter, which allows for faster results and clinical decision making.

The Ceribell EEG System can be set up by any healthcare provider in six minutes and offers a pro­prie­tary Brain Stetho­scope function that dramatically simplifies inter­pre­tation of EEG re­sults by converting brainwaves to sound so seizures can be detected by listening. Earlier diagnosis and fo­cused treatment for patients with seizures, including non-convulsive seizures that can only be diagnosed with EEG, can significantly lower mor­tality, secon­dary brain injury, length of stay, and risk of complications.

Flere referencer fra Manu­facturingSkal vi matche dine behov med vores softwarekonsulenter?

Det er gratis at spørge – så ring til os, og lad os sammen finde den rigtige løsning for jer.

Lasse Skov

Business Development Manager

Bliv ringet op

Mjølner logo