Implementering og support af TouchGFX til banebrydende medicinsk enhed

Mjølner hjælper Ceribell med TouchGFX.
Home / Implementering og support af TouchGFX til banebrydende medicinsk enhed

Project Details

Ceribell

2020

Embedded User Interface Development Softwarekonsulenter

Mjølner er amerikanske Ceribells implementator og support af TouchGFX grafisk brugergrænseflade (GUI) på deres banebrydende medicinske udstyr. Det er et EEG-system, som kan bruges af enhver sundhedsudbyder til diagnosticering inden for få minutter af mulige slagtilfælde.

Grafiske brugergrænseflader er en stor trend i industrier over hele verden, og det er med god grund. Brugere i dag er ‘forkælet’ med fantastiske touch screens og grafik via deres smartphones. Men der er en grund til at smartphones er dyre, og få virksomheder har råd til at implementere disse funktioner på al deres hardware.

Softwaren TouchGFX har ændret alt dette. TouchGFX blev opfundet i Mjølner Informatics, og i dag implementerer vi TouchGFX til virksomheder over hele verden.

 

Mjølner er den verdensledende TouchGFX-implementator

TouchGFX er et brugervenligt grafisk C ++ værktøj, der giver kunderne mulighed for at skabe revolutionerende indbyggede grafiske brugergrænseflader (GUI’er) med avanceret grafik og maksimal ydeevne på energieffektiv hardware.

Mjølner er den verdensledende TouchGFX-implementator, da produktet oprindeligt blev opfundet under vores tag, men senere blev solgt til STMicroelectronics. I dag har Mjølner et tæt samarbejde med ST, og vi hjælper kunder over hele verden med implementering af TouchGFX på deres hardware.

 

Vi introducerer Ceribell Rapid Response EEG, et system designet til brug af enhver sundhedsudbyder til opsætning og visitation af slagtilfælde inden for få minutter.

 

Ceribell er en Silicon Valley tech virksomhed, der har opfundet et produkt med potentiale til at revolutionere medicinal industrien. Produktet Ceribell muliggør tidlig diagnose af ikke-krampagtige slagtilfælde. Tidligere har det ofte været for tidskrævende at detektere, om en patient oplever potentielt kritisk anfaldsaktivitet. Med Ceribell kan enhver sundhedsudbyder opdage anfald og iværksætte korrekt behandling straks – og derved forhindre stor risiko for permanent hjerneskade.

 

Intuitiv brugeroplevelse og omkostningseffektiv hardware

En af hovedværdierne ved Ceribell er, at det skal være brugervenligt og let at navigere. Derfor var en hurtigt responderende touch screen med tydelig og letforståelig grafik afgørende. Samtidig måtte produktet ikke gå over budgettet for medicinske faciliteter, så meget dyr hardware var no-go. Her kommer TouchGFX ind i billedet.

”TouchGFX og implementeringssupport leveret af Mjølner har været medvirkende til at gøre det muligt for Ceribell at skabe en intuitiv brugeroplevelse til vores enhed. Dette giver vores brugere mulighed for at fokusere på at behandle deres patienter i stedet for at kæmpe med besværligt og ikke-brugervenligt udstyr,” siger CTO for Ceribell, Raymond Woo.

 

Mjølner hjalp Ceribell med udviklingen af ​​GUI i TouchGFX. Implementering af mockups, tilføjelse af funktionaliteter, gennemgang og fejlsøgning var nogle af de nødvendige opgaver, som Ceribell var afhængig af Mjølner til at klare.

 

Ceribell EEG-systemet er designet til enhver sundhedsudbyder til hurtig opsætning og visitation.

 

Samarbejdet har været problemfrit, og Mjølner fortsætter med at tilføje værdi til Ceribells banebrydende produkt.

”Vi har den tekniske ekspertise til at hjælpe kunder over hele verden med implementering af TouchGFX – en enormt værdiskabende software, der muliggør brugervenlighed på omkostningseffektiv hardware. Vi mener, at det er det absolut bedste svar på det spørgsmål, som mange virksomheder over hele verden stiller sig selv: Hvordan kan vi imødekomme vores kunders forventninger om høje standarder fra dyre smartphones og på samme tid ikke gå over deres og vores egne budgetter? ” forklarer Søren Thestrup, projektleder hos Mjølner Informatics.

 

Med den Mjølner-implementerede TouchGFX-brugergrænseflade har Ceribell-enheden nu vundet flere designpriser; prisen ’Best in Show’ Medical Design Excellence samt prisen Good Design Award.

The client

Ceribell is focused on making electroencephalography (EEG) widely accessible, more efficient, and more cost-effective to improve the diagnosis and treatment of patients at risk for seizures. They've created and validated an FDA cleared instant EEG system that does not require an EEG technologist or specialist interpreter, which allows for faster results and clinical decision making. The Ceribell EEG System can be set up by any healthcare provider in six minutes and offers a proprietary Brain Stethoscope function that dramatically simplifies interpretation of EEG results by converting brainwaves to sound so seizures can be detected by listening. Earlier diagnosis and focused treatment for patients with seizures, including non-convulsive seizures that can only be diagnosed with EEG, can significantly lower mortality, secondary brain injury, length of stay, and risk of complications.

Contact

Lasse Skov

Business Development Manager

lsk@mjolner.dk, +45 29 44 43 77

Contact Lasse for more information on how we can help you

Contact Lasse